torstai 1. toukokuuta 2014

Tästä se taas lähtee vol. 72440

Tämä päivä huipentui mäkkiateriaan ja lakupussiin. Ja samalla päätin, että nyt riittää. Tästä ei tule loppua, ennenkuin itse niin päätän. Turha sitä on taas pitkittää ja maanantaihin odottaa, huomenna se saa alkaa. Ei herkkuja. Ei ollenkaan. Normaalia kotiruokaa ja paljon salaattia ja hedelmiä. Liikuntaakin olisi tarkoitus pikkuhiljaa lisätä, salikäynnit olisi hyvä saada taas säännölliseksi. Ensi kesäksi on turha yrittää saada itseään kuntoon, mutta jos vaikka ensi vuoden kesäksi? Tai sitten sitä seuraavan.. :D Kuhan jotain edistystä saisi aikaiseksi!

8 kommenttia:

 1. Hienoa, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että teit päätöksen! Samantapaisia ajatuksia myös täällä, 1.5. on uusi 1.1., niin kuin blogissanikin julistin. Tsemppaan sua..! :) Ja vaikkei nyt ehdittäiskään ravistaa kaikkea läskiä irti kesään mennessä, saa pahimman turvotuksen pois ja tilalle (henkisestikin) paremman olon syömällä ja liikkumalla oikein jo paljon nopeammin (nimim. kokemusta on), joten ei luovuteta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, kyllä se parempi olo sieltä ihan varmasti taas tulee, kunhan pääsee tästä pahimmasta hiilaripöhöstä eroon.. Useamman kerran on tänään käynyt mielessä; ah, voisi käydä ostamassa jätskin, tai joku karkki nyt kyllä maistuis. Hyvä huomata, kuinka se on kroppaan iskostunut, että höttöhiilareita tulee jatkuvasti.. Mutta naurahduksella olen nämä fiilikset ohittanut, että dream on! :D

   Poista
 3. Tais tulla blogin nimen mukaisesti Mitta täyteen? ;) Hienoa, tuota päätöstä tuskin kadut! :) Pikku hiljaa kohti parempaa niin ei motivaatio karkaa matkalla :) Sama niskasta otto ois täälläkin edessä mutta aattelin tällä kertaa olla hieman hellempi että jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, mitta tuli täyteen! Ihan mahdotonta, kuinka sitä ihminen voikaan jatkuvasti uudelleen ja uudelleen syödä itsensä herkuilla ähkyksi.. Ja samalla aina todeta, kuinka huono olo siitä tulee. Nyt olisi kiva löytää se kultainen keskitie, jotta osaisi silloin tällöin herkutella kohtuudella..

   Poista
  2. Keskitie kuullostaa hyvältä :) Ite huomasin että lähemmäs sitä pääsee kun ostaa pienempiä pakkauksia ja jakaa ylipäänsä kaikki överiksi menevät herkut muiden kanssa :) Mitä suurempi määrä jakajia, sitä vähemmän siitä menee omaan mahaan ja silti jää hyvä ja tyytyväinen mieli. Toimisko sielläkin? Yksin ollessa sitten parhaansa mukaan pitää suut ja pussit kiinni :) Niin, ja oon joskus pitäny mittana esim kahvi/teemukia - kun se on juotu tyhjäksi, enempää keksejä, suklaata tms ei saa. Opettaa itsehillintää ja rehellisyyttä :) Ja tosiaan, paketista vaan kasi, kolme keksiä tai korkeintaan rivi suklaata/pien kulhollinen sipsejä tms ja enempää ei saa kun pohja tulee vastaan. Toimii!

   Poista
  3. Mä yritän näitä vinkkejä sitten jonkin ajan päästä, kun oon tästä herkkukoukusta päässyt eroon. Sen jälkeen tiedän taas kaiken olevan helpompaa.. Nyt kun kroppa on tottunut saamaan jatkuvasti herkkuja, on vaikeaa pitää määriä kohtuullisena. Kokemuksen mukaan tähän ei onneksi mene kauaa että helpottaa! :)

   Poista