keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

HotHotHot

Voihan läkähdys! Seuraa hieman valitusta kuumuudesta, joten jos ärsyttää ni älä lue eteenpäin. Nyt on melkoisen kuuma. Kotona on niin kuuma, ettei täällä pysty olla, ulkona on niin kuuma ettei sinne halua mennä! Mikäs neuvoksi. Toki voisi ajella ilmastoidussa autossa ympäri Helsinkiä, muttei se nyt kovin mukava vaihtoehto ole. Meidän rapussa on suht viileä, pitäiskö laittaa piknik sinne pystyyn? Tosin poika aina kiljuu rapussa, kun siellä kaikuu niin kivasti, joten voisi tulla naapureilta hieman noottia.. Älkää käsittäkö väärin, mä rakastan kesää ja lämmintä, mutta rajansa kaikella. Liika on liikaa. Hiki valuu otsalta, kun ajattelee edes vaipanvaihtoa tolle ipanalle ja suihkussakäynti, hiustenlaitto ja meikkaus tuntuu puolimaratonilta. Jätskiäkin tekisi mieli, mutta sellaiseen en ole sortunut.. Jonkinlainen selkäranka tänne tytölle on kuitenkin kasvanut, eilen pyöräilin melkein 15km ja tänään olin lenkkipolulla heti aamusta. Tosin lenkki tuntui melkoisen raskaalta ja pääsääntöisesti vain kävelin. Mutta hyvää se teki silti.

Mä en valittais yhtä ainutta sanaa jos saisin vaan olla möllöttää rannalla tai altaanreunalla, hörppiä viileetä drinksua ja pulahtaa vähänväliä uimaan. Ah. Ne, kenellä on sellaiseen mahdollisuus, nauttikaa! Mä jään tänne pyörittää tätä arkea.. Onko muita ketkä kärsii tästä paahteesta?


4 kommenttia:

  1. Kyllä kärsin! Muistan että viime kesänä oli Kroatiassa yhtä kuuma, vaikka siellä oli viitisen astetta lämpimämpää. Kyllä vaan tuo kostea ilma vaikuttaa paljon. Kävin tänään lenkillä ja kirosin jatkuvasti itseäni, kuinka tyhmä olin kun lähdin tässä kuumuudessa juoksemaan. Mutta, tulipahan urheiltua ja kaloreita paloi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat ajatukset oli mullakin aamulenkillä :D mutta silti vaan se tekee niin hyvää! Tuntuu vaan että pääkin on sellasta mössöä tällä kelillä, ettei yhtään järkevää ajatusta saa kasaan.. toki ei niitä normaalistikaan paljoa ole :P

      Poista
    2. Totta! Onneksi ilma on vähän viilentynyt, sillä ajattelin mennä vielä uudelleen rääkille! :D Hahaha, hyvinhän näitä ajatuksia näkyy olevan :))

      Poista
    3. Oot niin reipas! Mä ihan rehellisesti vietin illan sohvalla ;)

      Poista