maanantai 2. kesäkuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 22: 
Maanantai: Kävely 30min
Tiistai: -
Keskiviikko: Sali 1h 10min
Torstai: -
Perjantai: Kävely 30min
Lauantai: Sali 1h 20min
Sunnuntai: Sali 45min & uinti 30min

Liikuntaa yhteensä: 4h 45min

Paino: 86,2kg
Pudotus: -0,8kg
Kokonaispudotus:  -16,3kg
Raskaudenaikainen painonnousu +0,2kg

Viime viikkoiset pahimmat turvotukset hävisivät päivässä, kuten veikkasinkin. Huomaan kyllä, että raskaana kroppa kerää helpommin nestettä itseensä, varsinkin suolainen ruoka saa helposti turvottamaan. Iltaisin pötsi näyttää jo siltä, että pian poksahtaa :D Onneksi aina aamulla se on taas pienempi. Mutta kyllä se on jo selvästi kasvanut ja näyttää pikkuhiljaa vauvavatsalta, ah <3

Liikunnat ovat sujuneet ihan mukavasti, kolme salitreeniä ja lisäksi eilen pääsin pitkästä aikaa uimaan, ihanaa! Viime raskaudessa kävin ihan viime metreille asti uimassa, se oli ainut mitä pystyi ison mahan kanssa tekemään, kaikki muu teki kipeää tai oli liian raskasta. Nyt toivon, että voisin tälläkin kertaa käydä uimassa, jos muu ei onnistu.

Lisäsin nyt viikkokatsaukseen myös raskaudenaikaisen painonseurannan. Saa nähdä kauanko kehtaan julkistaa näitä viikkokatsauksia :D Nyt vielä kun painonnousu on pysynyt minimissä, niin kykenen tähän, mutta mieli voi muuttua kun kiloja alkaa tulemaan. Ihanaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että se pahin turvotus sitten hellitti nopeasti.. Musta on ainakin kiinnostavaa seurata painon "kehitystä", meni se sitten suuntaan tai toiseen. Sun tapauksessahan painon nousu on ihan sallittua :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin meinaan julkistaa painokäppyräni, kunhan tämä kesävauva pullahtaa ulos. Vaikka käyrä ei niin kaunis olekaan kuin edellisestä lapsesta. Ja syömisistäkään en ole ylpeä. Tsemppiä sulle kuitenkin painonhallintaan. Oikein mainioltahan se vielä näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja tsemppiä sullekin loppurutistukseen :) Kunhan vauva pullahtaa pihalle yksiöstään ni sä varmasti kirmaat äkkiä juoksupoluille, siinähän ne kilot lähtee jos niitä tuli tällä kierroksella, ei siis hätää :)

   Poista