lauantai 16. elokuuta 2014

Paljastus!

Alkaa neljän viikon loma tehdä loppuaan. Ihanaa on ollut, mutta samalla on ihanaa, että arki alkaa taas pian. Helle, raskaana olo ja jatkuva meneminen uhmakkaan 2 vuotiaan kanssa ei ole aina ihan stressitöntä. Toisaalta on ihanan levännyt olo, mutta samalla olen aivan loppu.

Ruokavalio on rempallaan. Välillä on mennyt päiviä, että en ole syönyt mitään kunnollista ja olo onkin ollut sen mukainen. Taas kerran olen huomannut sen ruokavalion tärkeyden omalle hyvinvoinnille. Ihanaa, että saa taas oman jääkaapin sisällön käyttöön, eikä "tarvitse" kulkea harva se päivä ravintolasta tai kahvipöydästä toiseen.

Sitten seuraa paljastus. Pohdin asiaa usean viikon ajan ja lopulta annoin periksi.. Olen syönyt karkkia! Toukokuun alusta ollut karkkilakko koki siis tietoisen repsahduksen. Pari viikkoa sitten lopulta ostin uuden karkkipussin (salmiakkia, tietenkin), mikä on ilmestynyt tässä lakkoni aikana kauppoihin. No pettymyshän se oli, ei ollenkaan niin hyvää kun olin kuvitellut. Mutta sen jälkeenkin olen tässä loman aikana syönyt useampana päivänä karkkia. Olen antanut itselleni takarajaksi tämän viikonlopun, että saan niin tahtoessani tuhota laivalta tuomamme tobleronet ja arjen koettaessa jatkuu myös karkkilakkokin. Kaikki nämä ruokavalio- ja herkkumyönnytykset ovat tehneet kyllä hyvää, motivaatio on ainakin kohdallaan taas jatkamaan terveellisellä linjalla.

Raskausviikkoja on nyt kasassa 25 ja sen kunniaksi kävin tällä viikolla myös sokerirasituksessa, yäk. Kyllä on ikävä homma. Jos joku ei tiedä, testissä otetaan 12h paastoverensokeri, juodaan useampi desi sokerilitkua ja otetaan lisää verikokeita 1h ja 2h jälkeen. Pelkästään jo paastoaminen saa aikaan huonon olon, saatikka sitten se litku. Ja väsymys oli järkyttävä, nukuinkin reilut päiväunet kotiin päästyäni. Vauva ainakin tykkäsi tuhdista vadelmamehusta, kun mekasti mahassa melkoista rumbaa koko sen 2 tuntia, mitä labrassa piti odotella :D No kaikeksi onneksi eilen sain tulokset, jotka olivat priimaluokkaa!

Ja niin, täällä ollaan oltu flunssassa koko porukka, mutta nyt olo alkaa olla sen verran parempi, että meinaan näin lauantaiaamun kunniaksi suunnata kohta salille. Pysykäähän kuulolla, maanantaina luvassa painopäivitys (jaiks!) ja sen jälkeen alkaakin taas normaalit viikkokatsaukset. Ihanaa viikonloppua mussut!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti