maanantai 22. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 38: 
Maanantai: Sali 1h 15min
Tiistai: Sali 1h 15min
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: Kävelyä yht. 1h
Lauantai: -
Sunnuntai: Sali 1h 30min

Liikuntaa yhteensä: 5h 00min

Paino: 94,3kg
Muutos/viikko: +0,0kg
Raskaudenaikainen painonnousu (rv31) +8,3kg

Jes jes, kolme salikäyntiä viikkoon! Oon ihan supertyytyväinen! Eritoten siksi, että olo on ollut väsynyt, mutta siitä huolimatta olen käynyt salilla. Eilenkin puin aamupäivällä salikamat päälle, mutta menin ne samaiset kamat päällä vielä sänkyyn hetkeksi, koska niin kovasti väsytti. Väsyttää, hormonit, loppuraskaus. Huoh. Mutta, nousin ylös ja tein kunnon aerobisen salilla. Ja sen jälkeen ne päikkärit :D

Olen tosi positiivisesti yllättynyt myös painosta, se ei ole noussut! Vaikka viikko on ollut kyllä pullantäyteinen.. Mutta perusrunko ruokavaliossa on kunnossa, joten ehkäpä se vaikuttaa. Oon ihan ihmeissäni, olen jo vaikka kuinka kauan aloittanut jokaisen aamuni puurolla. Ja mun tekee sitä ihan oikeasti mieli! Nam. En osaa syödä enää mitään muuta aamupalaksi.

Nälkä on tosi jännä juttu. Just kirosin yhdelle kaverilleni, kuinka musta tuntuu että on koko ajan nälkä. Eilenkin söin kunnon iltapalan, kaksi pientä ruisleipää, mandariinin ja jogurttia. Siitä tunnin päästä totesin miehelle, että miten voi olla mahdollista, mutta mulla on nälkä. Naurettiin siinä sitten miehen kanssa, kun olisin halunnut kunnon satsin spagettia ja jauhelihakastiketta iltayhdeltätoista :D Lopulta kävin syömässä vielä banaanin ennen nukkumaan menoa, mutta silti sängyssä vatsani murisi. Siis mitäh!

Tälle viikolle tavoite on jättää ne pullat ja keksit suurimmalta osalta kaappiin, lauantaina on sitten taas karkki- ja herkkupäivä. Viikko näyttää aika kiireiseltä, mutta yksi salitreeni sinne jonnekin on mahdutettava! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Jes, hyvä sinä! Hyvin oot saanut painon pidettyä ja iso käsi salitreenistä väsymyksestä huolimatta. Sulla on vielä ihan realistinen tavoite pitää paino alle 100 kilon. TSEMPPIÄ!

    VastaaPoista