maanantai 29. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 39: 
Maanantai: Kävely 30min
Tiistai: Kävely 20min
Keskiviikko: Kävely 20min
Torstai: -
Perjantai: Kävely 40min
Lauantai: Kävely 20min
Sunnuntai: Kävely 20min

Liikuntaa yhteensä: 2h 30min

Paino: 94,9kg
Muutos/viikko: +0,6kg
Raskaudenaikainen painonnousu (rv32) +8,9kg

Ei se suunniteltu salitreeni mahtunutkaan tähän viikkoon. Harmi! Eilen oli ensimmäinen kerta, kun olisi ollut aikaa lähteä illalla salille, mutta olin aivan liian väsynyt. Ollaan vietetty kahdestaan melkeinpä koko viikko pojan kanssa ja kyllä tuo kaksvee melkoisen tehokkaasti vie minusta mehut.. Yötkin ovat olleet rikkonaisia ja aamuheräämiset aikaisia. Luojan kiitos olen kotona (virallisesti jo äitiyslomalla, hui!) ja olenkin nukkunut kuluneella viikolla muistaakseni joka päivä päiväunet. Loppuraskauden väsymys on ilmeisesti tullut jäädäkseen.

Helposti turvottaa jos syö vähänkään huonommin.. Viikonloppuna tuli herkuteltua, ja selvästi suolainen ruoka kerää herkästi nestettä kroppaan. Eilen aamulla olin ihan pökkelö, ja painoakin oli melkein kilo enemmän tähän aamuun verrattuna. Tällä hetkellä on olo aika normaali, joten eiköhän painonnousukin ole ihan todellinen.. Olen kyllä edelleen oikein tyytyväinen painonnousuun, laskettuun aikaan on kuitenkin jäljellä enää 8 viikkoa ja kokonaisnousu tähän mennessä alle 9kg. Iso peukku. Viime raskaudessa tähän mennessä oli tullut n.13-14kg.. Ja viimeiset viikot paino nousi n.1kg/viikko, hui. Kunhan samaa tahtia ei nyt nouse, niin hyvä on!

Onneksi alkanut viikko tulee olemaan helpompi kuin kulunut.. Jos erikoisia yllätyksiä ei tule ja vointini sen sallii, kerkeän varmasti salille useamman kerran. Ja viikonlopun herkkupöhötysten jälkeen motivaatiokin syödä paremmin on jälleen huipussaan :) Tehkäähän tekin hyviä valintoja tällä viikolla, minäkin yritän! Aurinkoista viikkoa ihanat lukijat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti