torstai 19. joulukuuta 2013

Fiilistelyä

Joku kärpänen täällä on nyt käynyt puraisemassa ja kuinka hyvältä se tuntuukaan! Nyt vaan peukut pystyyn, etten heti unohda taas tätä fiilistä ja heitä hanskoja tiskiin. Jääkaapissa on maitorahkaa, marjoja ja terveellistä ruokaa, herkkuja on joka paikassa mutta ne ei huutele mun nimeä. Aamu on aloitettu puurolla ja viikon kolmannella aamukävelyllä on käyty tänään. Tiedän, wau!

Pelottaa ihan hurjasti tuo joulu. En millään haluaisi menettää tätä fiilistä, vaan haluan nähdä tuloksia pitkän tauon jälkeen. Haluan nauttia joulupöydän antimista ilman omantunnon tuskia, mutta haluan pyhien jälkeen palata taas tähän tunteeseen, jossa pitkästä aikaa uskon taas itseeni. Tämä fiilis on vaan niin hyvä! Siinäpä on minulle haastetta..

Löysin tämän uuden kodin lähistöltä kuntosalin ja ajatus alkoi kytemään. Nettisivut ovat hieman epäselvät, pitäisi käydä siellä paikan päällä kyselemässä hinnastoa. Haluaisin alkaa taas käymään salilla, tiedän että sillä niitä tuloksia saataisiin. Ärsyttää vain kun joka kuntosalilla tuntuu olevan jokin koira haudattuna ja hinta nousee. Hoitovapaalaisella ei todellakaan ole laittaa montaa sataa euroa kuntosalijäsenyyteen. Enkä halua sitoutua moneksi vuodeksi, vaan haluaisin sopimuksen minkä voi purkaa/jäädyttää tarpeen tullen. Mutta jokatapauksessa päätin, että mikäli hinta vaan kukkarolle sopii käyn liittymässä viimeistään ensi viikolla. Jei!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti