keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Herkkuaddikti

Tietokone is bäk! Pienellä korjauksilla selvittiin ja kaikki tiedostot on tallessa :) Jesjes! Eiköhän tästäkin vastoinkäymisestä jotain opittu, jos ei muuta niin ainakin tekemään varmuuskopioita useammin.

Ja sitten asiaan. Viime viikkoina minulle on maistunut kaikki. Ihan kaikki. Paitsi tietenkin kaikki terveellinen. Olen syönyt ja herkutellut, ollut väsynyt ja pettynyt itseeni. Paino huitelee suunnilleen samassa +-1kg. Tällä viikolla on ollut kuitenkin havaittavissa jonkinlaista tsemppausta, kävin maanantaina ja tänään kunnollisella hikilenkillä ja herkkuja olen yrittänyt syödä kohtuudella. Tänään päätin, että yritän jättää taas sadannen kerran leivän ja turhat hiilarit pois. Korvata rahkalla, marjoilla, puurolla ja jogurtilla. Ruoan kanssa kasviksia, välipalaksi hedelmiä. Tätä pohdiskelin tänään aiemmin, että hassuinta tässä koko hommassa on se, että tiedän tasan tarkkaan kuinka minun pitäisi syödä ja liikkua, jottai laihtuisin. Miksi sitten en vaan saa itsestäni sitä irti? Ei ole niin vaikeaa sanoa suklaapatukalle ei, kun miettii isompaa kokonaisuutta. Se suklaapatukka maistuu hetken hyvältä, mutta sen jälkeen on morkkis, verensokeri heittelee, tulee väsy ja kaiken huipuksi se suklaa jämähtää takapuoleeni kuin tauti ja vie minut tavoitteestani kauemmas. Joten eikö olisi vaan helpompi olla ilman?

Väkistenkin mietin, missä olisin jos olisin jaksanut viimeisen puoli vuotta tsempata kunnolla. Sen sijaan olen lusmuillut ja nyt en voi syyttää siitä ketään muuta kun itseäni. Harmittaa, että välitavoite jää kauas haaveisiin, mutta josko sitten ensi vuonna.. Nyt ei auta kun vetää syvään henkeä, nostaa pää pystyyn ja jatkaa. Jatkaa ja jatkaa.
2 kommenttia:

  1. Kyllä sä siihen vielä pystyt! Tää talvi- ja varsinkin jouluaika nyt vaan sattuu olemaan aina tämmöstä persaikaa :) Tammikuussa on varmaan jo ihan toiset kellot soimassa kun on joulut ja muut takana :) Onhan tammikuu sitä kuuluisaa kesäkuntopaniikkiaikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just mietin kuinka tuo joulu pelottaakaan.. Täytyy yrittää edes jotenkuten hillitä itseäni herkkuja notkuvan pöydän ääressä! :D

      Poista