perjantai 13. joulukuuta 2013

Pahoittelut

Nöyrimmät pahoittelut hiljaisuudesta. Minulla oli alkuviikosta tehty muutama postaus melkein valmiiksi, kunnes rakas tietokoneeni sanoi sopimuksen irti. Nyt olo on ollut melkoisen orpo.. Odotan tietokonetohtorilta infoa, onko mitään enää tehtävissä vai onko uuden koneen hankinta väistämätöntä. Ja ennenkaikkea pelottaa saako valokuvia pelastettua.. Niin se varmuuskopiointi olisi ihan hyvä juttu. En onneksi ihan kaikkea menetä vaikka tietoja ei saisikaan kalastettua, onneksi osa tiedostoista on kopioitu.. Mutta silti paljon häviäisi. Peukut pystyyn. Niin ja tehkää varmuuskopiointi, nyt!

Elämä ilman tietokonetta on aika vapauttavaa. Toisaalta on kiva, ettei siellä tule turhaa roikuttua, mutta piru vie että sitä tarvitseekaan paljon! Sitä tulee käytettyä ihan huomaamatta pitkin päivää.. Inhottavaa huomata kuinka riippuvainen siitä onkaan. Ehkä tämäkin tauko tulee ihan tarpeeseen. 

Tämä kännykällä näpyttäminen on melkoisen rasittavaa, mutta yritän silloin tällöin saada jotain postauksia aikaan.. Mukavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Mulla onneksi mies on sellanen tietokone-snörde, ettei mun tarvi huolehtii varmuuskopioinneista ja muista virushommeleista. Enkä varmaan osaisikaan :)

  Hyvää viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hyvä jos mies pitää huolta! :)

   Poista
 2. Heippa! Haastoin sinut, käyppä vilkaisemassa http://kokkailuajaelamaa.blogspot.fi/
  Toivottavasti viitsit ja ehdit lähteä mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! Yritän vastata heti kun kerkiän :)

   Poista