perjantai 28. helmikuuta 2014

Alamäki jatkuu

Viikko on ollut kamala, siitä hiljaisuus. Eipä tee mieli tulla tänne kertomaan, kuinka lounaaksi on syöty vaaleaa leipää, välipalaksi jäätelöä ja iltapalaksi karkkia. Jossain mättää ja pahasti. Lisäksi flunssa vei alkuviikosta voimat ja liikunnat ovat täysin nollassa. Nyt alkaa onneksi flunssa paranemaan, joten josko sitä pääsisi viikonloppuna salille. Tää turvotus ja paha olo, ja ennen kaikkea jatkuva itseensä pettyminen on ihan kamalaa. Miksi en vaan voi jättää niitä herkkuja syömättä ja lähteä lenkille? En ymmärrä miksi se on taas niin vaikeaa! Jatkuvasti mietin, että nyt loppuu, mutta sitten taas ajatukset ajautuu raiteille: mitäs väliä tällä kakkupalalla on kun kaikki muutkin ruokailut ovat menneet päin persettä. Tässä mennään koko ajan lujaa vauhtia päin puuta niin valitaan nyt sitten se kaikista isoin puu. Kolahtaapan sitten kunnolla. Bää bää ja perkele, palaan asiaan kun saan tän itseinhon taas pois. Ellen sitten kupsahda sokeriövereihin.6 kommenttia:

 1. Täälläkin päin meni hiljattain pidemmän aikaan päin honkia koko juttu! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää tsempit kyllä tuntuu hyvältä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä sulle nyt kauheasti!! Itselläni oli samanlainen viime viikko. Siitä päästiin yli vaikka flunssa vielä kaiherteleekin. Tälläkin viikolla herkkuja on tullut syötyä parina päivänä, mutta elämää tää vaan on!:) Just toi itsensä syyttäminen on sitten kaikista pahinta, ja lähtee lopulta kaikki käsistä jos sitä alkaa harrastamaan. Jokaiselle laihduttajalle tulee repsahduksia ja huonompia viikkoja.
  Tsemppiä!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja ihan totta, elämäähän tää on ja kuuluu laihduttajan (tai ainakin mun) arkeen. Aina ei mene hyvin, mutta nyt tää alamäki on tuntunu jotenkin tosi jyrkältä. Onneksi aamulla sain hilattua perseeni salille, josko se taas tästä iloksi muuttuu. Kiitos! :)

   Poista
 3. Täällä TÄYSIN samanlainen viikko takana :/ HUOH!

  VastaaPoista