sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kuukausikatsaus

Hävinnyt kuukaudessa / Kokonaiskato
Käsi        -0cm / -3cm
Tissi        -1cm / -4cm
Vyötärö   -3cm / -9cm
Vatsa      -0cm / -10cm
Peppu     -1cm / -11cm
Reisi       -0cm / -8cm
Pohje      -0cm / -4cm
   Yht.        -5cm  / -49cm 

Vasta pari viikkoa sitten sain itseäni taas niskasta kiinni, joten siihen nähden olen oikein tyytyväinen senttien lähtöön. Tuo vyötärömitta yllätti minut, mutta useasti sen mittasin ja aina sama tulos. Tosin hieman ehkä tuntuukin, että vyötäröltä olen kaventunut. Vielä kun saisi tuota vatsamakkaraa pienemmäksi.. Se on mun kropassa se kohta, mistä mielelläni luopuisin. 

Herkkulakko katkesi eilen, tuli syötyä "normiruokaa" ja vähän makeaakin. Mutta paha olohan siitä tuli, illalla vatsa pömpötti ja olo oli ällöttävä. Nopeasti sen näköjään unohtaa millanen olo mässäilystä tulee. (Saa nähdä mitä huominen viikkokatsaus tuo tullessaan, pääsenkö laittamaan uuden ruksin sivupalkkiin? Jaiks!) Huonosta olosta motivoituneena, aamulla vaikka olisin kerrankin saanut nukkua, suunnistin sen sijaan unihiekat silmissä salille. Ihana tunnin treeni, joka sujui taas kuin unelma kun vauhtiin pääsi. Ja olisi jatkunut pidempäänkin, oikein harmitti kun piti lähteä juoksumatolta liian aikaisin pois, kun piti jo kiiruhtaa kotiin. Juoksu sujui taas niin hyvin, sain jopa vauhtia lisättyä loppua kohden! Tahtoo lisääää! :D4 kommenttia:

 1. Hyvä idea muuten ottaa nuo kuukausisentit!
  Ja tosi upeasti lähtenyt sulta senttejä!

  Herkut on käsittämätön juttu, sillä aina ne vaan vetää puoleensa ja jotenkin se tosiaan unohtuu se paha olo ja turvotus, joka sen hetken ihanuuden jälkeen seuraa.
  Mut ei elämä voi olla pelkkää herkuttomuutta, joten hyvillä mielin siis välillä myös herkkuja :)

  Hyvä tammikuu takana ja hieno helmikuu edessä ! Tsemppiä :)

  varmastihidasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen senttien ottamista! Nimittäin välillä vaikka paino ei putois ni sentit karisee :)

   Ja kyllä nuo herkut on ihmeellinen asia! Aina ne vaan jaksaa vetää puoleensa, mutta nimenomaan, kohtuudella kun osaisi niitä silloin tällöin nautiskella.. Taas se kultainen keskitie!

   Kiitos sulle ja sitä samaa, tsemppiä :)

   Poista