maanantai 17. helmikuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 7: 
Maanantai: Kävely 20min
Tiistai: -
Keskiviikko: Kävely 20min
Torstai: Kävely 30min
Perjantai: Kävely 30min
Lauantai: -
Sunnuntai: Sali 1h 10min & kävely 15min

Liikuntaa yhteensä: 3h 5min

Paino: 86,0 kg
Pudotus: +0,6kg
Kokonaispudotus:  -16,5kg

Viikko on mennyt pitkälti penkin alle, joten punnitustulos ei hämmästyttänyt ollenkaan. Itseasiassa odotin suurempaa nousua. Liikunnat ovat pääosin hyötyliikuntaa, kauppaan kävelyä ym. Parempi sekin tietenkin kuin ei mitään. Sunnuntaina onnistuin raahaamaan luuni salille, sentäs jotain hyvää. Nyt yritetään tehdä alkaneesta viikosta parempi. Paljon parempi. 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä kanssalaihduttajalta! :) met pystymä mihin vaan ku päätämä pystyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tsempit sinne myös! Kyllä se juuri näin on, suurin muutos tapahtuu pään sisällä :)

   Poista
 2. Hih, mikä siinä onkin että lähes kaikilla seuraamillani bloggareilla meni kulunut viikko vähän vinksin vonksin :) Myös itelläni :D Taitaapi olla tuo ameerikkalaisten ystävänpäivä joka tekee tihutyötään vaikkei koko juhla edes meille suomalaisille kuulu :) Uutta vaihdetta vaan päälle alkavalla viikolla niin grammat menevät karkuun samaa tietä kuin tulivatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän näyttäis siltä ettei onneks olla ainoita :D Kyllä näissä hiilaripöhnissä taas miettii että minkä ihmeen takia! Uutta matoa koukkuun...

   Poista
 3. Noh, ei tuo ole paha plussa! Joten tosiaan uutta matoa koukkuun :) Eikä tää homma oo pikajuoksu vaan maraton, joten ehtii ne satkut vielä pudottaa :)

  Minä yllätyin omasta hyvästä viikosta, vaikka herkuttelin JOKA PÄIVÄ :P
  Mut läskin tiet on tutkimattomat :D

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme ja kumma ettei paino noussut enempää, vaikka on tullut täälläkin joka päivä herkuteltua. Nyt vaan hirvittää etten taas pääse siitä herkkukoukusta eroon vaikka haluaisin! Mutta yritys on kova.. Kiitos ja tsemppiä sinnekin! :)

   Poista