maanantai 24. marraskuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 47: 
Maanantai: Kävely 30min
Tiistai: Kävely 40min
Keskiviikko: Kävely 40min
Torstai: Kävely 40min
Perjantai: Kävely 30min
Lauantai: Kävelyä pitkin päivää
Sunnuntai: Kävely 45min

Liikuntaa yhteensä: 3h 45min


Paino: 102,3kg
Muutos/viikko: +1,9kg
Raskaudenaikainen painonnousu (rv40) +16,3kg

Apua apua yäk. Kyllä tuo kokonaissaldo inhottaa, mutta mieltä helpottaa onneksi se, että osa on nestettä. Tänään on taas tämmöinen aamu, kun sormet ovat pökkelöt, varpaat nakkimakkarat, silmäluomet ummessa ja huulet mallia angelinajolie. Huulet voisi jäädä, muusta voisin luopua. Kuten myös mielellään luopuisin tästä pallomahasta ja ottaisin sen vauvan tänne toiselle puolelle mahaa. Mutta minkäs teet, ei vauvalla vissiin ole kalenteria vatsassa, josta selviäisi tänään olevan laskettu aika. Noh, kaksi viikkoa niin alkaa viimeistään tapahtumaan, tavalla tai toisella. Sitä odotellessa... alan olla aika kypsä tähän odotukseen.

4 kommenttia:

 1. Oi, mä jo odotin sun kirjottavan, että vauveli on jo täällä :) Taputukset noista jokapäiväisistä kävelylenkeistä! Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki odotan että saan tulla kertomaan uutiset! Kiitos taputuksista, onneksi on tuo kaksvee joka aktivoi minut väkisinkin :)

   Poista
 2. Oi, sulla on raskaus jo noin pitkällä. Pian se on ohi ja vauva tuhisee sun sylissä! ♥ Muistan kyllä tuon loppuajan kärsimättömyyden.. ja turvotuksen. :D Kyllä se neste sitten nopeesti lähteekin ja sitä sullakin varmasti nyt paljon tullut. Lämpimiä halauksia ja voimia loppurutistukseen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kyllä se loppu tosissaan häämöttää vaikka joka päivä tatti otsassa kasvaakin kun mitään ei tapahdu :D Mutta mieltä lohduttaa se, että enää puhutaan päivistä, korkeintaan parista viikosta :) Sitä tuhinaa odotellessa <3

   Poista