lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivää!

Siis voihan pentele! Pari viikkoa pakkolepoa flunssan takia ja olin jo ihan varma, etten enää salille pääse saatikka jaksa siellä mitään tehdä. Mitä vielä! Aamulla raahasin leviävän takapuoleni ja kiristävän pallomahani salille, ja heiluin siellä hiki otsalla melkein tunnin! Ja päälle vielä kävelyt eestaas. Ja jaksoin ihan hullun hyvin! Fiilis on ihan katossa, oon niin tyytyväinen itteeni ettei tosikaan :)

Eskoisesta muistan, kuinka ahdistava olo oli loppuraskaudessa. Nyt maanantaina lapsi tulee täysiaikaiseksi, joten saisi alkaa vaikka syntymään jo, mutta silti koen voivani todella hyvin. Paaaljon paremmin kun viimeksi. Itsestään huolehtiminen, edes jossain määrin, vaikuttaa ilmeisen paljon. Kiloja on n. 10kg vähemmän tässä vaiheessa kun viimeksi, mutta sitäkin tärkeämpi varmaan on parempi yleiskunto. Tottakai välillä tekee kipeää ja kroppa on aivan uupunut, mutta pääsääntöisesti olo on hyvä. Ja tällä hetkellä ihan superhyvä!

Kyllä on muuten hauskaa katsoa salilla ihmisten ilmeitä, kun tämmöinen pallo pistää siellä menemään :D Siinäpä teillekin kuvitelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti