tiistai 2. huhtikuuta 2013

Ihanat motivaatiokuvat

Kuinka ihanaa onkaan lukea ihmisistä, jotka ovat saaneet itseään niskasta kiinni ja onnistuneet tiputtamaan pienen ihmisen verran painoa. Miten sitä aina miettii, että josko minäkin? Ja kuinkas motivoivaa onkaan katsoa ennen ja jälkeen kuvia. No, kokeilkaa ihan itse toimiiko. Mulla ainakin toimii :) Miksen minäkin pysty kun hekin ovat siihen pystyneet!









Uskallauduin jonkin aikaa sitten ottaa itsestäni ne ennen-kuvat. Melkoisen karmaisevaa. Mutta joku päivä otan myös ne jälkeen-kuvat ja näytän teille! :) 

8 kommenttia:

  1. Nuo ennen ja jälkeen -kuvat on kyllä ehkä paras motivaattori! Jos he ovat pystyneet, niin kyllä minäkin pystyn. Ja odotas vaan, kohta mekin saadaan näytellä omia onnistumisiamme! :)

    VastaaPoista
  2. Loistavia motivaattorikuvia! Eksyin tänne Mirzun blogin kautta ja saman aiheen äärellä pyöritään itsekin. :) Projektin aloitin tammikuussa, mutta blogin vasta nyt.

    VastaaPoista
  3. Kyllä susta todellakin on siihen, tsemppiä vaan kovasti! Inspiroivia nuo motivaatiokuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppaukset tekee aina hyvää :) Ja pikkuhiljaa sitä on itekin alkanut ajattelemaan että nyt tässä onnistutaan. Aikaa siihen menee mutta hiljaa hyvä tulee!

      Poista
    2. Ehdottomasti! Mä ainakaan en halua kiirehtiä ja pudottaa nopeasti painoa, koska en todellakaan halua niitä takasin. Pysyvät hyvästit näille kiloille :)

      Poista
  4. Osa noista ennen ja jälkeen kuvista näyttää jo liian laihoilta, itse ihailen muodokkaan hoikkaa vartaloa. :)

    VastaaPoista