torstai 11. huhtikuuta 2013

Kiireinen arki

On ollut melkoista haipakkaa viimeisen viikon verran, siksi on havaittavissa hiljaisuutta täällä blogin puolella. Mutta liikunnan ja syömisten suhteen mennään tasaisesti, vaikka ollaankin oltu paljon menossa ja syömiset on tapahtunu usein jossain muualla kun kotona. Nyt vaan jotenkin tuli tunne, että tarvitsisin muutaman kilon pikapudotuksen että motivaatio säilyisi kohdillaan. Voikin olla, että jos saan itseäni niskasta kiinni ni söisin muutaman päivän/viikon pituisen Nutrilett kuurin.. Kotoa löytyy näitä suklaapirtelöitä, niillä aina silloin tällöin korvaan aamupalan jos normiruoka ei maistu.
Muutenkin täytyisi yrittää rauhoittaa näitä meidän päiviä pojan kanssa.. Tuntuu että koko ajan on jokin meno ja rauhaton olo vaikuttaa poikaan ja myös muhun. Tekee ihan hyvää olla välillä vaan kotona rauhassa. Eilen illalla olin aivan poikki ja ajattelin etten millään jaksaisi mennä salille. Mies kuitenkin vakuutti että kyllä sitä virtaa sieltä salilta sitten löytyy, ja niinhän sitä löyty ja olo oli paljon virkeempi ja parempi kun kävi vähän polkemassa kuntopyörää ja vesijuoksemassa. Onneksi on noin kannustava mies! Kaipa sillä on oma lehmä ojassa että sais itelleen vähän solakamman naikkosen ;) 



4 kommenttia:

  1. No, mut se on hyvä tommonen lehmä siellä ojassa mikä tsemppaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tääl kans kiire painaa päälle ja ateriankorvikkeet tuttuja, juuri postailin omas blogis positiivisest makuelämyksest ateriankorvike muodos :)
    Oi, mäki tarvisin tsempparin. täl hetkel kun pitää itse itseään tsempata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrohan blogisi osoite ni käyn kurkkaa :) Kun alotan kuurin ni varmasti nuo pirtelöt rupee tökkimään melko pian..

      Poista