lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pussipäivä nro 6

Tänään oli lauantain kunniaksi aikaa käydä salilla ihan ajan kanssa. Sain mennä heti aamupäivällä, jolloin treeni kulkee yleensä parhaiten. Niin tänäänkin! 1h 20min jaksoin reippailla, mutta sitten lopputreenistä tuli yhtäkkiä ihan älyttömän huono olo. Olin lopussa vielä crosstrainerilla ja piti lopettaa kesken, kun tuli sellanen fiilis, että jos jatkan niin tulee oksennus. Tais olla hiukka liian kova treeni tällä ruokavaliolla. Hmm.. Treenin jälkeen otin heti yhden pussin vaikka edellisestä ei ollut kun vasta 2 h, se helpotti hieman, mutta silti huono olo on ollut seurana lähes koko päivän. Ei nyt niin pahana mutta kuitenkin. Ja väsyttääkin melkoisesti. Nyt johtuen tästä päivästä ja olosta olen miettinyt oliko tämä kokeilu tässä. Yritän nyt jaksaa vielä ainakin huomisen mutta saa nähdä kuin meitin käy.

2 kommenttia:

  1. Huh! Edelleenkin nostan hattua sulle, toi on jo huikea saavutus! Ja vielä jaksat tuolla energiamäärällä liikkuakin, respect! Kuinka paljon on painoa tippunut pusseilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on painoa tippunut tän viikon aikana 3,2kg :) Ihan kiva! Mutta nyt riitti tällä erää, tänään söin yhden pussin ja loppupäivän aion syödä ihan oikeeta ruokaa. Mutta silleen ihan maltilla yritän ;) Ja tästä eteenpäinkin meinaan taas syödä ihan kiinteitä :D Mutta opettavainen kokemus kyllä. Itsekuri on melkoinen mörkö.

      Poista