keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kettu

Taas kerran tuli todistettua, ettei minusta ole salilla kävijäksi illalla. Treeni kulkee kohmeisesti, jalat painaa ja maitohapot iskee samantien päälle. Edellisestä ruokailusta oli sopivasti aikaa, ei liian kauan mutta vatsa ei ollut enää täysi. Apinanraivoa löytyi vielä kun suuntasin salille, pojan kanssa on saanut muutaman päivän tapella ja kaikki kiukuttelut tulee korvista joten salille pääsy tuntui taivaalliselta. Mutta apinanraivo muuttui väsymykseksi, uupumukseksi kun pääsin pyörän selkään. Edelliskerta viikonloppuna oli vain muisto, kun treeni kulki ja hiki virtasi. Nyt tuntui siltä, ettei pyörää jaksanut polkea edes niin, että olis kunnolla tullut hiki. Missä vika? Ärsyttävää. Toki ollaan tänään oltu pojan kanssa ahkeria, käveltiin melkein 10km (okei, mä kävelin ja poika kyllä veteli hirsiä) siinä on jo melkoisesti rasitetta yhdelle päivälle. Mutta kun homma on aina iltaisin sama. Vaikka virtaa olisi, ei voimia tunnu riittävän. Ja tämäkös vasta ketuttaa! Nimittäin on melkoisen harvinaista herkkua päästä salille aamuisin/päivisin, jolloin treeni kulkisi kuin rasvattu salama. Jopas nyt harmittaa.

6 kommenttia:

  1. Oisko sulla mahdollisuutta/ kiinnostusta mennä iltaisin johonkin ryhmäliikuntatunneille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä kiinnostais kovastikin, se kynnys on vaan mulle aina hiukkasen korkea kokeilla jotain uutta. Pitäis vaan mennä! :)

      Poista
    2. Mä olin joskus muutama vuosi sitten kokeillut muutaman kerran vain spinnigiä. Ensimmäisellä "perus" ryhmäliikuntatunnilla kävin viime syksynä ja oon nyt ihan koukussa. Varmasti en olisi saanu näitä kiloja karisemaan ilman sitä.. Tutkiskelin vain salin nettisivuja ja katsoin, että minkä tuntikuvauksen kohdalla kerrottiin sen sopivan alottelijalle. Ja täytyy myöntää, katoin myös you tubesta videoita niistä samanlaisista tunneista :) Sen ekan kerran kun uskaltautuu, niin kynnys varmasti madaltuu.

      Poista
    3. Kyllä mua kans huvittais mennä kokeilemaan. Tuntuu vaan että aina ku näkee siellä pukkareilla niitä tunnille menijöitä ni ne on sellasia 50 kilosia lihaskimppumimmejä, ja tunnin jälkeen nekin on ihan loppu ni miten sitä ite jaksais! :D Mutta juu, ehkäpä pitäis vaan kattoo joku alottelijoille sopiva tunti ni säilyis hengissäkin vielä. Minäpä rupean tutkailemaan tarjontaa :) Vesijumppan tarjontaa olen tutkaillu jo aiemmin, mutta tossa meillä niitä tarjotaan yllättävän vähän, ja kaikki mummot on jo varannu kaikki jumpat, mur!

      Poista
    4. Jos en ihan väärin muista lukeneeni, että asut aika lähellä keskustaa..? Mäkelänrinteessä ainakin on tosi laaja vesiliikunta-valikoima..itse tosin en oo siellä käynyt, mutta netistä oon seuraillut.

      Poista
    5. Täytyypä käydä katsomassa, siellä onkin varmasti paljon enempi tunteja kun tossa meijän altaalla! Kiitti vinkistä :)

      Poista