perjantai 25. lokakuuta 2013

Melkoinen viikko

Täällä on ollut aikamoinen viikko. Alkuviikko hirvittävää stressaamista ja huonosti nukuttuja öitä, jota seurasi pelätty hammasoperaatio, tikkejä, kipua, verta, kyyneleitä ja käsky pysytellä sohvalla pari päivää. Paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta edelleen tässä on hieman toipilas olo.. Mutta nyt olen kahta viisaudenhammasta köyhempi. Piru vaan, kun olisi tuolla suussa vielä toiset kaksi, jotka saivat myös häätötuomion. Vaikean hommasta tekee se, ettei kaikki hampaat ole nousseet kunnolla, jotenka ne kirjaimellisesti kaivetaan sieltä pois. Hyhhyi. Ei ole paljon ruokaa tullut syötyä.. hyvä laihdutuskuuri, suosittelen! :D Ihanaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Oi voi, kuulostaapa tympeältä :/ Ei varmaan kyllä ruoka maistu. Mulla itsellä on hirmuinen hammaslääkärikammo ja olis vaan mentävä. Nyt olenkin jonossa, saapa nähä uskallanko mennä kun aika saapuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen menemään kun aika tulee.. Itselläkin on kammoa, ja arvaa vaan paljonko jännitti! Ihan hirvee stressi koko hommasta. Mutta se tunne on mahtava kun koko homma on ohi, ah!

   Poista
 2. Jak.. Muistan että kun multa poistettiin, niin pystyin vaan juomaan mehukeittoa..joka sitten ällöttikin aika pitkään sen jälkeen :) pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Juu on tuo mehukeitto tullu tutuks, onneksi pystyy jo muutakin syömään!

   Poista