maanantai 27. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 43: 
Maanantai: Kävely 30min
Tiistai: Kävely yht. 1h 10min
Keskiviikko: Kävely 40min
Torstai: Kävely 50min
Perjantai: Kävely 45min
Lauantai: Kävely 35min
Sunnuntai: Kävely 20min

Liikuntaa yhteensä: 4h 50min

Paino: 99,0kg
Muutos/viikko: +1,6kg
Raskaudenaikainen painonnousu (rv36) +13,0kg

Jopas inhottaa, yli puoltoista kiloa viikossa! Tätähän se viime viikolla neuvolassakin enteili, kun paino oli noussut yhdessä päivässä kaksi kiloa. Joten selvää on, että nestettä kertyy kehoon, nytkin on sormet melkoisen turpeena. Mutta silti, eihän tuo nyt mukavalta tunnu hipoa sadan kilon rajaa.

Viikkoon on mahtunut ihan kivasti kävelylenkkejä, mutta vauhti on kyllä jo melkoista matelemista välillä :D Se tunne, kun mummotkin ohittaa.. Onneksi pääsen suurimmalta osalta edelleen liikkumaan melkoisen näppärästi, mutta ajoittain kun supistaa, liitokset paukkuu ja henki ei meinaa kulkea, ei tosissaan vauhti päätä huimaa.

Flunssa on riepoitellut perhettämme koko viikon. Itse alan olemaan jo hieman parempi, vain yskä ja pieni nuha häiritsee. Mutta valitettavasti nyt tuo meidän perheen pienin on kipeänä ja lastenohjelmat ovat kovassa käytössä. Toivotaan, että flunssa hellittää pian! Minäkin olen suorastaan ollut ärsyyntynyt, kun en ole voinut käydä salilla, vaikka tilaisuuksia olisi ollut. Mutta parempi se tietenkin on parantua kunnolla ensin, mikään ei kammoksuta enemmän kun se, että pitäisi synnyttää kipeänä.. Saas vaan nähdä, jaksaako siellä salilla enää tehdä yhtään mitään kun sinne joku päivä pääsee.

Tälle viikolle otan tavoitteeksi herkkujen karsimisen, sillä herkut ovat maistuneet kahta kauheammin kun on ollut kipeänä.. yäk. Mutta eiköhän se tästä, uuteen viikkoon! Ensi viikolla meidän vauva onkin jo täysiaikainen, hurrrrjaa! Kyllä se aika menee vaan niin hirveätä vauhtia ettei tosikaan! Ihanaa viikkoa kaikille teille siellä ruudun toisella puolella :) 

2 kommenttia: