perjantai 28. maaliskuuta 2014

Mitä minä syön?

Päivä 1
7.30 Kaurapuuroa voisilmällä, kahvia
11.00 Kaalilaatikkoa, salaattia, karjalanpiirakka juustolla, maitoa
15.00 2 voileipää juustolla
18.30 Salaatti fetalla ja savukalalla, ruisleipä, maitoa
20.00 Pari karkkia

Päivä 2
8.00 Maitorahkaa, mango-pilttiä, puolikas banaani
11.30 Reilu salaatti (salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, kanamuna, avokado, muutama cashew-pähkinä), kauraleipäpala, juustoa
15.00 Vitalinea Pro-rahka, mandariini ja puolikas omena
17.30 Riisiä ja kanakastiketta, salaattia, maitoa
21.00 2 kauraleipää, kalkkunaa ja juustoa, keitetty kananmuna, kourallinen sipsejä

Siinäpä muutaman päivän ruokalista. Plussana tasainen ruokarytmi, jes! Miinuksena iltapainotteiset herkut. Mutta jotain positiivista, en onneksi ole päivän aikana muuta napostellut. Olen huomannut, että kun pidän huolta siitä, että syön tasaisesti ja "kunnon ruokaa", jää muut herkkuhimot pois. Niin ja tärkeää on myös muistaa juoda vettä kunnolla. Saatan herkästi tulkita janon näläksi, se on kumma. Ehkäpä tuota leivän syöntiä voisi ainakin vähentää.. Mitä mieltä olette syömisistäni?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans semmone probleema et tosi usein kun on jano niin sen tulkitsee näläks eli pittää muistaa juoda tarpeeks. Et oo siis ainut! Mulla alkaa myös heikottaa helposti varsinki liikkuessa jos päivän mittaan on juominen jäänyt vähälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo on kyllä aivan totta. Oon huomannu miten tärkeetä se veden juominen on, mulla ainakin jos juo liian vähän ni koko päivän syömiset menee ihan persiilleen.. Kumma juttu!

      Poista