maanantai 10. maaliskuuta 2014

Se alkaa joka maanantai

Aamuisen viikkokatsauksen jälkeen, jäin pohtimaan lisää liikuntaa ja siihen kuluvaa aikaa. Olen päivät kotona pojan kanssa, joten periaatteessa aikaahan minulla pitäisi olla vaikka kuinka. Mutta, salille en pääse ellei pojalla ole jotakuta toista hoitajaa, lenkillä voin käydä lyhkäsiä n.30min lenkkejä pojan kanssa, ne se jaksaa istua suhteellisen kiltisti ja ihailla maisemia. Usein teemme aamupäivällä jonkinmoisen lenkin, jonka päätteeksi jäämme puistoon tai pihalle leikkimään. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, paitsi että minulla on hiki ja pian jo paleltaa.

Tänä aamuna ei tehnyt mieli lenkille ja tiedän etten kerkeä tänään salillekaan. Joten melko väistämättä ei päivän aikana kertyisi paljoakaan liikuntaa. Jokin motivaationpoikanen purasi, kun aamukahdeksalta pistin pojalle lastenohjelmat pyörimään, puin päälleni jumppavaatteet ja aloin lämmittelemään. Ensimmäiseksi kokeilin tätä:


Ihan hyvä harjoitus, joka pisti paikoitellen ihan kunnolla puuskuttamaan. Ja nopea, ei mennyt kuin kymmenisen minuuttia. Sitten halusin lisää, joten turvauduin aiemmin hyväksi todettuun tehopakkaukseen, Jillian Michaelsiin. Youtubesta löytyy vaikka kuinka Jillianin videoita ja nyt kokeilin tätä KLIK. Jumantsuikka, ei ole mikään ihan helppo pikkunen kotitreeni, ainakaan mulle. Kaikkia liikkeitä en vaan pystynyt tekemään, mutta yritys oli kuitenkin kova. Vieläkin tutisee kädet ja persausta kivistää, mutta mikäs sen parempaa ;) Jumppatuokioon kului yhteensä 1h 10min, joten ei ollenkaan huono aloitus tälle viikolle. 2 kommenttia: