maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 11: 
Maanantai: Kotijumppa 1h 10min
Tiistai: Kävely yht.45min & sali 1h
Keskiviikko: Kävely 45min
Torstai: Kotijumppa 35min & kävely 20min & pyöräily 40min (Jeee!)
Perjantai: Pyöräily 15min & kävely 30min
Lauantai: Sali 1h
Sunnuntai: -

Liikuntaa yhteensä: 7h 00min


Kyllä on ollut vauhdikas viikko. Olen enemmän kuin tyytyväinen viikon liikuntasaldoon. Polkupyöräkin pääsi ensimmäistä kertaa pois kellarista, ennenkuin takatalvi iski. Nyt onkin hirveä hinku päästä pyöräilemään lisää, se on niin ihanaa! Kotijumpat voisin yrittää ottaa viikottaiseksi tavaksi, ei taida olla parempaa tapaa aloittaa päivä kun pienellä hikijumpalla. Vaikka sitten se 20min jumppa, parempi sekin kun ei mitään. Ja edes yhtenä päivänä viikossa. Lähtee ainakin aineenvaihdunta heti aamusta vauhtiin. Sen sijaan ruokapuolessa olisi vielä petrattavaa, mutta ei sekään nyt ihan totaalisesti herkutteluksi ole mennyt.

Mutta mun muistin kanssa pitäisi tehdä jotain. Nimittäin taas kerran unohdin käydä aamusta siellä vaa'alla. Miten vaikeeta se voi olla! Eilen illalla vielä muistin.. Noh, yritän taas kerran huomenna uudelleen. Jännä nähdä onko paino tippunu ollenkaan kun liikuntaa on tullut kuitenkin ihan hyvin harrastettua.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vitsit sä oot jo käyny pyöräilemässä! :) 7 tuntia liikuntaa kuulostaa tosi hyvältä. Pitäisköhän munki joskus laskea ajallisesti nuo liikunnat, rupes ihan kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin kans vähän aikaa sitte että paljon mielenkiintoisempaa on seurata sitä tuntimäärää ku "kävely 3km..". Ja joo-o, pyöräily on niiiin ihanaa! En millään malttais odottaa että tulee taas vähän lämpimämpää! Hymyssä suin pistin polkien, ja kundikin oli kyydissä ja hänkin ihan yhtä innoissaan hakkas mun selkää että vauhtia mutsi! :D

   Poista
  2. Ihanaa kun toinen ollut noin innoissaan kyydissä :)

   Poista
 2. Oon sillon tällön seuraillu sun blogia (eksyin tänne juurikin sen kuuluisan hyvän kasvissosekeiton kautta ja sitä kautta etsiydyn tänne takaisinkin!), mutta tällä kertaa aattelin heittää kommentilla. You go girl!! Ihan mahtavaa, että oot ottanu tavotteen ja työskentelet sitä kohti :) Tää kannustaa muakin, kun koitetaan miehen kanssa omaksua terveellisempiä elämäntapoja ja lisätä liikuntaa kiireiseen kalenteriin. Miten ois syömispäiväkirjapostausta ens viikolla, jos sen kanssa nyt kamppailet? Kiinnostaisi lukee inspiraationa itelllekin. Uskon, että tää sun raportointi ulkomaailmaan auttaa löytään itsekuriakin siinä herkkuhimossa (vaikka tietty se sisäinen motivaatio on aina parempi, kun pakko kertoa toisille). Mut joka tapauksessa, kiitos blogista ja taistelutahtoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos hurjasti kommentista, se piristi mun päivää! :) Ihan mahtava kuulla, että annan jollekulle inspiraatiota! Välillä takkuaa bloggaaminen, kun tuntuu taas ettei mitään edistystä saa aikaan.. joten tälläiset kommentit aina tekee hyvää :) Ruokapäiväkirjaa olen itsekin miettinyt, voisin yrittää saada sen aikaa piakkoin. Ainakin siinä olis mustaa valkosella, että missä menee vikaan :D Kiitos vielä, ja tsemppiä teillekin terveellisempään elämään!

   Poista