maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 10: 
Maanantai: Kävely 45min
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: Kävely yht. 45min & sali 1h30min
Lauantai: Kävely yht. 1h & sali 30min
Sunnuntai: Kävely 15min & sali 55min

Liikuntaa yhteensä: 5h 40min

Paino: 87,1 kg
Pudotus: +0,1kg
Kokonaispudotus:  -15,4kg

Kerrotaanpas sitten missä mennään. Alkuviikko sujui heikosti liikuntojen suhteen, mutta onneksi onnistuin petraamaan viikonloppuna. Syömiset ovat edelleen päin mäntyä, mutta eiköhän se tästä. Salilla käynti on ollut ihanaa, mutta siltikin on tullut herkuteltua. Viime viikon tavoitteena oli liikunnan lisääminen, joka onnistui, joten alkaneelle viikolle asetan tavoitteeksi herkkujen vähentämisen. Ehkäpä se totaalikieltäytyminen olisi taas poikaa, kun tuntuu etten muuten onnistu pitämään näppejäni karkeista erossa.

Näin perheellisenä on vaikeaa yhdistää liikunta ja perheaika. Tuntuu, että varovasti joudun mieheltä kysymään vapaaviikonloppuna saisinko mennä salille. Hän ei siis mitenkään siitä koskaan suutu tai kiellä minua menemästä, päinvastoin, mutta itselleni tulee sellainen olo, että se on pois meidän yhteisestä ajasta. Viime aikoina olen yrittänyt toitottaa itselleni, että siitä ei saisi potea huonoa omaatuntoa, päinvastoin. Teen meille kaikille palveluksen monessa mielessä kun käyn tuulettumassa salilla. Olen terveempi, energisempi ja voin hyvin. Jaksan leikkiä pojan kanssa ja pitää paremmin huolta perheestä, kodista ja parisuhteesta kun käyn liikkumassa. Yksinkertaisesti, mun pää voi sata kertaa paremmin kun harrastan liikuntaa. Joten miksi ihmeessä poden huonoa omaatuntoa siitä, että otan pari tuntia viikossa omaa aikaa?   

2 kommenttia:

  1. Ihan suotta pidät huonoa omatuntoa, jos muutaman tunnin viikossa otat omaa aikaa liikuntaan. Se varmasti tekee sulle hyvää ja sen myöden myös lapsellekin :) Niinkuin sanoit, teet sillä teille kaikille palveluksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se juurikin on, nyt pitäisi iskostaa se tosissaan omaan päähänkin..

      Poista