tiistai 24. syyskuuta 2013

Ihka ensimmäiset muutoskuvat, jaiks!

Nyt on tullut sen aika. Sen mitä olen miettinyt jo blogin perustamisesta alkaen. Julkaisenko joskus itsestäni minkäänlaisia muutoskuvia? Ensinnäkin, että saanko koskaan aikaiseksi niin paljon muutosta, että siinä olisi mitään julkaisemisen arvoista? Ja toiseksi, onko minulla tarpeeksi pokkaa näyttää pientä palastakaan siitä miltä kehoni näyttää. Tämä edelleen hyvin ylipainoinen kehoni. Nyt olen onnistunut keräämään sen verran itsevarmuutta, että näytän teille, rakkaat lukijat, jenkkakahvojeni muutoskuvat aikavälillä huhtikuu-syyskuu. Aikaa kuvien välillä siis puolisen vuotta. Paino on ollut tuolloin n. 95kg, ja siis nyt 87-88kg.

Kuvissa päälläni olevat farkut olivat tuolloin huhtikuussa älyttömän kireät ja ahdistavat, tänään ne ovat olleet päälläni koko päivän eikä ahdistuksesta ole tietoakaan. Päinvastoin niitä saa kiskoa vähän väliä ylöspäin. Voi tätä riemun tunnetta, mä olen onnistunut jossain!

Noniin, rohkeutta ja rumpujen pärinää... Olkaapa hyvät!

Huhtikuu

Syyskuu

Mitäs olette mieltä? 


10 kommenttia:

 1. Wau!! Tosi hienon työn oot tehny! Upee muutos :)

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön muutos! Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sitä omakin silmä pienen eron huomaa ;)

   Poista
 4. Onhan siinä muutosta kerrakseen, hienoa! Vaatteiden sovitus on kyllä niin paras ja konkreettinen tapa huomata kropassa tapahtuvat muutokset! Onnea ja ei kun pienempiä pöksyjä ostelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, vaatteista sen huomaa vaikka vaaka muuta sanoisikin! Ihanaa :)

   Poista