maanantai 2. syyskuuta 2013

Viikkokatsaus

VIIKKO 29: 
Maanantai:
Tiistai: 
Keskiviikko: 
Torstai: 
Perjantai:
Lauantai: 
Sunnuntai:

Paino: 88,6kg
Pudotus viikossa: -0,8kg
Kokonaispudotus:  -13,9kg

Alkuviikko meni hyvin, viikonloppu ei niinkään. Herkkulakkokin rakoili, karkkia tuli syötyä. Ei nyt onneksi mitään megamättämistä, mutta olisin vähemmälläkin pärjännyt. Mutta onneksi sentäs miinusviikko. Liikunnat ovat olleet tasan tarkkaan nollassa.. Motivaationpuute. Oih ja voih. Mutta kuka sanoi, että elämäntapamuutos olisi pelkkää ruusuilla tanssimista? Ei kukaan, enkä sitä oletakaan. Jokaisessa asiassa on ylä-ja alamäet, vainuan jo että pian tämä neiti on kukkulan päällä ja alamäki taas alkaa ;) Ihanaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hieno pudotus liikunnasta huolimatta! :) Vähän sama meininki ja pudotukset täällä tältä viikolta. Mutta jospa sitä taas persiisä sais ylös.
  mannamasu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro jos keksit jonkun keinon millä sen persiin saa hilattua lenkkipolulle? :D

   Poista
  2. Kaunis ilma ja ylipäänsä ilman kaatosadetta ei saa sisään jäädä- asenne :)Lempimusiikki auttaa mukavasti motivaation kanssa lenkillä :) Ja se jos vaikkapa vielä jammailee ensin kotona ja nostaa voluumia pikkasen :D Itse ainakin huomasin että pirtsakat ja ylipäänsä omat lempibiisit kyllä nostattavat laiskan persiin ylös fiiliksellään.

   Niin, ja ainahan toki voit päättää että kerrot liikunnat tänne ja sitten seuraa rangaistus, jos et liiku :)

   Poista
  3. Mä veikkaan että mun on vaan lähettävä, ilman että sen enempi mietin tai pohdiskelen asiaa. Laittaa lenkkikengät jalkaan ennenku aivot kerkee pistää vastaan :D

   Poista
  4. Justiinsa :) Vilahdat vaan äkkiä lenkille ja laitat tossut jalkaan (totta kai siis tässä järjestyksessä :D)ennen kuin ehdit mitään huomaamaankaan ja aivot rekisteröi että nyt se on menoa! :)

   Sekin toimii ja toimi etenkin alussa omalla kohdallani, että päätän mennä vain 15min lenkille. Pikkunen matka, no big deal - mennään nyt sitten. Kun on jo ulos asti päässyt, huomaakin että eipäs siinä kauaa tosiaan mene. Sitten voikin tuplata, triplata jne. ajan ihan fiiliksen mukaan :) Paljon helpompi kuvitella kävelevänsä ensin 15min kuin kokonaista tuntia - vaikka lopuksi, ja uskallan väittää että lähes poikkeuksetta, päätyykin isompaan tulokseen :)Tuolla asennoitumisella ainakin itse olen onnistunut venyttämään nykyiset lenkit jo siihen tuntiin tai parhaimmillaan kahteenkin (jos on hyvää seuraa) :)

   Joku lenkkikaveri, joka potkii persiille, tai ainakin lähtee mukaasi lenkille, auttaa myös paljon motivaation kanssa :)

   Poista
  5. Tuo onkin hyvä kikka tuo 15min lenkki. Voisi jopa toimia! Ja lisäks meillä on muutto piakkoin edessä, ja voin vaikka vannoa että tulee lenkkeiltyä ihan eri tavalla ku haluan tutkia kaikki uudet kujat ja kulmat, nykyset samat lenkkipolut vaan tylsistyttää..

   Poista
  6. Kokeile ihmeessä! :) Itsensä psykologinen "huijaus" on aina sallittua :) Ja vaikka ei tulisikaan käveltyä kuin se 15min, on sekin jo liikuntaa eniveis :) Ja jos päätät että kävelet 15min ja sitten käännyt niin siitähän saa salakavalasti 30min kun takaisinkin on käveltävä ;)

   Uudet lenkkireitit varmasti piristävät, kummasti sitä unohtaa mitä on huhkimassa kun innostuu tutkimaan ympäristöä! :)

   Poista
  7. Sitä uutta ympäristöä täällä jo niiiin odotetaankin! :)

   Poista