maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikkokatsaus ja reipas aamu

VIIKKO 31: 
Maanantai: Kävelyä + pyöräily 20min
Tiistai: Kävelyä
Keskiviikko: Pyöräily 1h
Torstai: -
Perjantai: Kävelyä n.8km
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Paino: 88,9kg
Pudotus viikossa: -0,1kg
Kokonaispudotus:  -13,6kg

Että sellanen hurja tulos tälle viikolle! Mutta miinus se on aina miinusta, eikös vaan! ;) Pientä ketutusta ilmassa, mutta eipähän paino ainakaan noussut..

Tänään sain sen uuden vaihteen hieman takkuisesti päälle. Aamulla repäsin ja painelin aamulenkille miehen jäädessä vahtimaan kupeitteni hedelmää. Kuulkaas vallan puoli tuntia reipasta kävelyä ja ihanaa musiikkia ja kaikki huolet jäi sille tielle! Suihkun kautta virkeänä oli ihana aloittaa uusi päivä. Siinä aamulla miettiessäni kaikkia mahdollisia syitä miksi en nyt lenkille lähtisikään (niitä löytyi paljon, kuten väsymys, huonosti nukuttu yö, ei jaksa, ei kiinnosta, väsymys, kotityöt, lapsen aamukätinät, sopivien lenkkihousujen puute, väsymys.. ym ym.) päätin vain lopettaa syiden keksimisen ja lähteä. Muutaman minuutin päästä olin jo ulkona ja olo oli ihana. Se puoli tuntia aikaa omien ajatusten kanssa, ihanan viileässä syysaamussa tekee ihmeitä. Nyt on taas sellainen draivi päällä, että odotan jo josko huomenna aamulle pääsisin uudestaan..

Ja niin, miten ihanaa onkaan törmätä tälläiseen aamulenkillä, väkisinkin nousee hymy huulille :)


Iloista päivänjatkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa erittäin hyvältä päivän alotukselta! :) Mullaki nyt taas vähän hakemista ton syömispuolen kans ku SD ei mennyt ihan niinku suunnittelin.. Mutta tämä päivä on menny ainaki tähän asti erittäin hyvin joten eiköhän tää tästä taas lähe eteneen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä taas.. Jokaisella on ylä-ja alamäkensä!

   Poista
 2. Tulipas iloinen mieli tästä tekstistä. :)

  VastaaPoista