keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mitä tänään syötäisiin?

Aamuni alkoi tyhjällä vatsalla tehdyllä aamukävelyllä, siitä jos jostain lähtee kyllä päivä hyvin käyntiin. Lenkin jälkeinen aamupala näytti näinkin herkulliselta:

Maustamatonta, rasvatonta jogurttia, mustikoita, mansikoita ja kiiwi

Lounaaksi muutama uusi peruna, maksapihvejä ja paistettua sipulia, kurkkua, tomaattia, basilikaa ja puolikas avokado. Juomana rasvaton maito.

Kyseessä oleva lautanen on oikeasti leipälautanen. Meidän ruokalautaset on sen verran suuria, että herkästi tulee ladottua lautanen liian täyteen. Leipälautasta kun käyttää, pysyy annoskokokin mulla kurissa helpommin. 

Lounaanjälkeinen kaffe rasvattomalla maidolla 


Päivällinen tomaatti-vuohenjuustokeittoa, raejuustoa, 2 täysjyväleipää, jossa juustoa ja kurkkua, lasi maitoa

Iltapalaksi kirsikoita

Täytyy varmaan joka päivä tehdä tälläisiä ruokapostauksia, oon meinaa muutamasta herkusta kieltäytyny ja miettiny tarkemmin mitä syödä, kun en sitte tänne halua kirjottaa että tuli syötyä huonosti.. :D Kaiken kaikkiaan päivä meni ihan kivasti, vai mitä ootte mieltä?
4 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää :) Tuohan se ulkoinen paine kuvien laittamisesta varmasti oman säväyksen ruoanlaitoon ja syömiseen, anna menä vaan :) Itse en viitsi laittaa kuvia ruoista kun sitten vaan tulee nälkä ne uudestaan nähdessään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on aina vaarana että alkaa nälättää ku tekee postausta ;) Onhan tuo ihan hyvä kikka, kiva huomata ettei päivän aikana todella syö yhtään mitään ylimääräistä! Usein huomaa, että ainakin Jotain olisi voinut jättää syömättä..

      Poista