sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Sukkela sunnuntai

Onpahan ollut melkoisen touhurikas päivä. Aamulla sängystänousun ja uloslähdön välillä alle 5min. Lasillinen vettä, lenkkitossut jalkaan ja matkaan! Kertaalleen aiemmin tein muistaakseni viime viikolla yhden aamuaerobisen tyhjällä vatsalla, silloin yritin juosta jonkin verran, mutta tuntui ettei voimaa sellaiseen riittänyt ja lenkin jälkeen olin normaalin virkeän olon sijaan hyvin väsynyt. Nyt päätinkin, että juoksuaskeleita ei oteta, mutta reippaasti kävelen. Ja hyvinhän se onnistui, virtaa riitti ja lenkin jälkeenkin oli hyvä olo.

Pian aamupuuron jälkeen suunnistimme keskustaan, pyörittiin ympäriinsä nauttien kauniista kesäpäivästä ja herkuteltiin piknik puun juuressa. Kesäpäivä siis parhaimmillaan! Päivään mahtui myös yksi jäätelö, mutta tässä kuvia näistä hieman terveellisemmistä vaihtoehdoista ;)

Kalkkuna-subi kokojyväleipään

Herkkuja

Kaiken a ja o


Useampi tunti tuli tallusteltua keskustassa, mitään mittaria en pitänyt päällä mutta eiköhän siinä muutama kalori saatu kulutettua. Tässä illalla vielä siivosin kodin lattiasta kattoon, hikipisarat kimalteli otsalla joten ei turhaa hommaa sekään! Kaiken kaikkiaan siis ihana päivä, toivottavasti oli teilläkin! Eilinenkin meni oikein nappiin, juhlissa herkuttelin hillitysti, hieman suolaista piirakkaa ja voileipäkakkua pieni siivu ja kaiken makean onnistuin ohittamaan, jes! :)


2 kommenttia:

  1. Kuulosti mukavalta päivältä! Tulisitko meillekki siivoomaan, ku noin reippaana olet :D

    VastaaPoista