maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mökkirakkautta


Viikonloppu meni mökillä, siellä on aina niin ihanaa ja rentouttavaa. Sinne on aina yhtä mukava mennä, mutta yhtälailla kotiin on aivan ihanaa palata. Mökillä olossa on vaan se huono puoli, että liikunta jää yleensä hyötyliikunnan tasolle ja ruoka ei ole minun vanhempieni tarjoilemana koskaan huonoa, joten sitä tulee nautittua yleensä ähkyyn asti. Tällä kertaa ruokatoiveita esitettäessä halusin ehdottomasti grilliruokaa, mutta edes jollain tasolla terveellistä. Ja ihan hyvinhän se ruokapuoli onnistuikin tänä viikonloppuna. Söin sopivasti, en ähkyä. Sinällään melkoinen saavutus kun ruoka on näinkin herkkua.. 





Kyllähän se olisi tosin hiukkasen paremmin voinut tietenkin mennä.. Lauantaina tuli nautittua palanen pullaa ja vielä muutama tälläinen.. 


Mutta onneksi se tosissaan jäi vaan siihen pariin! Yhdessä lonkerossa on jo yli 150kcal.. huh! Mutta, morkkista en näistä itselleni hankkinut, olen nimittäin huomannut ettei siitä ole mitään hyötyä, päinvastoin. Mikäli ryven itsesäälissä, että miksi pitikin taas herkutella, sallin itselleni helpommin uuden repsahduksen. Helppo ajatella, että kun kerran olen jo mokannut niin mitä toinen pulla sitten haittaa. Ei siitä ainakaan apua ole. 

Mökillä liikunta jää usein hyötyliikunnan tasolle, mutta tällä kertaa otin itseäni niskasta kiinni, kaivoin vanhan pyöräni varastosta ja lähdin polkemaan! Ja voi jestas miten hyvä olo siitä tulikin! Maisemissa lehmiä, maitolaitureita ja peltoa, voiko olla parempaa? Voi, nimittäin sen jälkeen kunnon puulämmitteiseen saunaan ihan omassa rauhassa (lonkerotölkki kädessä) kuuntelemaan tulen leiskuntaa. Ah mökki, pian taas tavataan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti