maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikkokatsaus

VIIKKO 21: 
Maanantai: -
Tiistai: Aamukävely/juoksu 3,5km + kävely 3-4km 
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai:-
Lauantai: Pyöräily 9,5km
Sunnuntai: Aamukävely 3,5km + monta tuntia kevyttä kävelyä

Paino: 91,8kg
Pudotus viikossa: +0,5kg
Kokonaispudotus:  -10,7kg

Nojoo.. hirveenä yllätyksenä ei plussaviikko tullut, alkuviikkohan meni varsinkin syömisten suhteen melkoisen huonosti. Mutta nyt on taas ryhtiliikettä ollut havaittavissa viikonloppuna, joten eiköhän tästä taas eteenpäin päästä. Pahimmat herkutteluhimot on saatu taltutettua, onneksi. Hirveesti ei edes haittaa tuo plussa, jonkin verran tuntui turvottavan aamulla, joten toivotaan osan edes olevan nestettä ;) Mutta uuteen viikkoon taas uudella tsempillä, nyt yritän taas petrata hieman tuon liikunnan kanssa! Kyllä se vähintään neljä liikuntasuoritusta pitäisi viikkoon saada.. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)


3 kommenttia:

 1. Liikunnat näyttää jo varsin hyvältä :) Toivottavasti saat herkut ja ruuatkin hyvälle mallille :) Rennosti vaan, ei puolen kilon turvottelusta kannata välittää - niin kuin et välitäkkään :) Kyllä se paino siitä lähtee ropisemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempistä, se on aina tervetullutta! :) Juu en mä tommosista puolikkaista kiloista niin välitä, pääasia että se paino hivuttautuu suuremmassa linjassa alaspäin. Kyllä nyt taas tuntuu että tuo ruokapuolikin menee taas paremmin :)

   Poista
 2. Tuolla asenteella ja liikuntamäärällä satasen rikkoutuminen on vain ajan kysymys. Kun tekee kaiken vasemmalla kädellä, on tuloskin samanlainen, juosten kustu.

  VastaaPoista