lauantai 6. heinäkuuta 2013

Rasvaprosentti


Mikä on teijän lemppari? Mä tykkään eniten tosta 25%, ois ihan mahtavaa joku päivä näyttää tolta. Tällä hetkellä sijoitun varmaan tuonne 40% paikkeille, kauheeta. En ole kyllä koskaan käyny rasvaprosenttimittauksessa, joten en tiedä mitä sisältäni löytyy. Tai no tiedän kyllä, että ainakin läskiä. Mutta on siellä ihan lihastakin jonkin verran ;) Onko kellään kokemusta mitä sellaset kunnon kehonkoostumusmittaukset maksaa?

Mikä noista haluaisitte olla ja mikä olette nyt?

10 kommenttia:

 1. Mun rasvaprosentti on noiden kuvien perusteella kans varmaan jossai 40% kieppeillä. Toivottavasti ei enää kauaa! :D Ja mun silmää miellyttää eniten tuo 15-17%, toivon todella että saavuttaisin tollasen unelmakropan vielä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuollainen 15-17% aivan mahtava, oikea unelma! Mutta jotenkin mun järki sanoo ettei tommonen ole mulle mahdollista.. Tai no siis kaikkihan on mahdollista, mutten ihan usko että koskaan jaksaisin treenata itteni noin timmiksi..

   Poista
 2. Meidän salilla joskus oli tarjous jäsenille 15€.. Mun blogista löytyykin postaus siitä viime marraskuulta. (Sori, en osaa nyt kännykällä linkittää sitä tähän mukaan..) Oli järkyttäviä tuloksia! Pitäisikin mennä taas syksyllä uudelleen, kun tän "projektin" alkamisesta on tullut vuosi täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä kans mietin, että olis ihan mahtavaa saada oikeen kunnon mittaukset ja mennä sitte joskus vuoden päästä uudelleen ottaa selvää mitä onkaan saanu aikaseks! Ois muutakin konkreettista ku vaan se paino. Ei ole kyllä ollenkaan paha tuo hinta, täytyy varmaan googletella mistä niitä täältä löytyis.

   Poista
 3. Oon aikalailla samoilla linjoilla kanssasi. Nyt olen varmaankin 30-35% tietämillä ja teen matkaa alaspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun silmään toi 30% näyttää jo tosi hyvältä!

   Poista
 4. Moikka!
  Mä oon käynyt eri hyvinvointi-/kuntosaleilla kehonkoostumusmittauksessa.
  Jäsenille tais olla ilmanen, muuten joku 20e.
  Ihan mielenkiintosta oli tietää paljonko painosta on lihasta ja luuta, ja paljonko rasvasta on sisäelimien ympärillä.
  Mun prosentti oli sillon muistaakseni 38%, nyt varmaan lähempänä 40-45%.
  Tarkimman ja luotettavimman tuloksenhan saa sillä menetelmällä, missä ollaan kokonaan veden alla lääkärin valvonnassa, mutta ne onkin sitten jo melko hinnakkaita :/
  Suosittelen kuitenkin vaikka ihan tuota halvempaakin, vaikka niin luotettava ei olekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei ole kyllä ollenkaan paha hinta tuollanen parikymppiä, luulin että ne on paljon paljon tyyriinpiä! Kyllä nyt sen verran rupesi ajatus kutkuttamaan, että täytyy ruveta tutkimaan asiaa tarkemmin.. Oishan se ihan mukava saada tietää mitä mun kroppa oikeesti pitää sisällään :)

   Poista
 5. Meillä olisi salilla saanut jonkin kehonkoostumusmittauksen alussa ilmaiseksi, mutten uskaltanut ottaa. En taida edelleenkään uskaltaa sihen mennä, vaikka kai se jotain edistymisestä saattaisi kertoa.

  Itse olen kyllä edelleen lähellä tuota 50%, mutta omaa silmääni miellyttävät eniten nuo 30-35 prosentin naiset. Minusta naisessa saa olla pyöreyttä - kunhan se pyöreys vain ei roiku kohti maankamaraa, kuten itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä oon ihan samaa mieltä, naisessa täytyy olla vähän muotoja ja jotain mistä ottaa kiinni! :) Mutta totta, tuo painovoima on katala juttu.. Saa nähdä uskallanko itse mennä jossain vaiheessa mittauttamaan itseni, tulokset hieman kyllä pelottaa..

   Poista