tiistai 14. tammikuuta 2014

Kipuja ja unihiekkaa

Ottaa tuo treenaaminen koville. Eilen käväsin tekemässä salilla pikaisen, mutta varsin tehokkaan treenin. Aamulla pääsin vaivoin sängystä ylös, ovat lihakset sen verran kipeänä. Ihana tunne! Tietää ainakin tehneensä jotain oikein. Vaikeutuneeseen sängystänousuun vaikutti myös kipeä selkäni. Alaselkäpirulainen on ollut useamman päivän kipeänä ja nyt jouduin tekemään ihan tosissaan töitä ettei ärräpäitä olisi lentänyt. Jouduin särkylääkettäkin ottamaan, mitä en ikinä joudu selän takia syömään.. Täytyy siis yrittää ottaa tänään vähän iisimmin ja toivoa, että menisi pian ohi.

Mä oon väsyny. Poika on nukkunut nyt useamman yön erittäin huonosti, joten oma uni on ollut myös hyvin katkonaista ja sen kyllä huomaa. Pää ihan sumussa, tuntuu ettei ajatuskaan kulje. Taas kerran huomaa, kuinka tärkeää se uni onkaan. Mä vaan toivon, että yöt rauhottuu taas pian ja saisi nukkua! Tuntuu, että oma pinna lyhenee vaan sitä mukaan, mitä enempi näitä huonoja öitä on. Ja nyt ei ole kenelläkään hauskaa kun tämä mamma vaan äksyilee :D


Tänne on viimeisen viikon aikana eksyny hurjasti uusia lukijoita, joten kaikille teille, tervetuloa! :) Kertokaa jos jokin asia askarruttaa tai tahdotte tietää jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti