sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Voi löllö mikä löllö

Muistan jo lapsuudessa, kuinka lomat ja pyhät vietettiin herkutellen ja löhöten ja loman jälkeen olo oli turpea ja tunkkainen. Tämä viikko on vietetty pitkälti poissa kotoa, muiden herkkupatojen ääressä. Ruokapöydästä kun on jaksanut nousta ylös, on menty suklaakipon kautta sohvalle. Kuulostaako kenenkään muun korvaan tutulta? Jos nyt lievästi asian ilmaisee, niin suorastaan vituttaa ja ällöttää. Onneksi jääkaapissa on rahkaa ja kaapissa puuroa. Huomenna aloitan ainakin alkuun totaaliherkuttoman, jotta pääsisi takaisin siihen draiviin, mikä ennen joulua oli. Totaaliherkutonta voin sitten höllätä, kun taas osaan pysyä kohtuudessa. Se fiilis on vaan niin mahtava, kun tuntee saavansa itsensä ja mieliteot kuriin! Sitä fiilistä odotellessa..


5 kommenttia:

 1. Heippa! Luin 18.joulukuuta tekemäsi postauksen "herkkuaddikti", en voi olla enempää samaistumatta tekstiisi.. kaikki tieto löytyy siitä, miten päästä hyviin tuloksiin, mutta tiedon vieminen käytäntöön pitkällä tähtäimellä on suuri haaste.
  Kiva lukea tätä uusinta postaustasi kun olet löytänyt taas motivaation siemenen! :) Oikeasti se fiilis minkä saa siitä, että on pysynyt ruodussa on aivan mahtava! Innolla jään odottamaan seuraavaa postaustasi, lukulistalle meni!

  Carol
  http://noanyexcuse.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, tervetuloa vaan mukaan lukemaan alamäistä ja ylämäistä :) Nyt taas tuntuu rullaavan! Ja niimpä, tämä fiilis on aivan mahtava! Lähdempä tästä heti vastavierailulle sun blogiin :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä tutulta..!
  Mulla on ainakin toiminut parhaiten juuri tuo totaalikieltäytyminen. Sitten kun homma toimii ja tuloksia näkyy, niin ei sitä kyllä teekään mieli yhtään mitään sipsejä tai muuta!

  Mulla on juuri tänään se "ensimmäinen päivä".. menen pitkästä aikaa jumppaan ja juuri sitä herkuttomuutta tavoittelen :) Tai siis kieltäytyminen niistä pahoista "herkuista" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, taas kerran menossa tämä "ensimmäinen" päivä. Mutta ihmeen hyvin on kyllä sujunut, kaikkea herkkua on ollut tarjolla mutta ei ole ollut edes vaikeaa vastustaa, onneksi. Toivotaan että jatkuukin näin! Ja huomiseksi olen suunnitellut salikortin hakua ja myös ehkäpä sinne salille suuntaan ensimmäisen kerran pitkästä aikaa jos vaan saan lastenhoitokuvion kuntoon. Hyvä me! :)

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

   Poista