tiistai 7. tammikuuta 2014

Mistä löytää aikaa liikunnalle?

Hieman helpotti tietää, että kertyneet kilot olivat ainakin osittain nestettä.. Puntari näytti melkein 1,5kg vähemmän kuin eilen aamulla. Joten tämä päivä aloitettiin hieman paremmalla tuulella kuin eilen ;)

Mutta mutta.. tähän päivään on taas kulminoitunut kaikki ongelmat mitä liikunnallisuuteen tulee. Aamusta olimme pojan kanssa tihkusateessa leikkimässä hiekkakakkuleikkejä ja keinumassa. En viitsinyt lähteä vaunulenkille, koska tuo poika kyllästyy ja kitisee ensimmäisen 10 minuutin jälkeen. Siitä on aikalailla lenkkeilyn ilo poissa ja kotiin palataan usein hampaita kiristellen. Tässä iltasella olin ihan into piukeena lähdössä ensimmäistä kertaa uudelle salille, ostamaan korttia ja ihan hikoilemaan. Siis aivan into piukeena. Mies on iltaan asti töissä, mutta olin onnistunut hommaamaan lapselle leikkiseuraa salikäynnin ajaksi. Kunnes leikkiseura joutui perumaan ihan inhimillisestä ja asiallisesta syystä. No vähänkö otti päähän. Ajattelin jo, että lähtisin pojan kanssa ulos hölkkälenkille kunnes katsoin ulos ikkunasta ja totesin, että vettä tulee kuin esterin takapuolesta. Joten, koko loppupäivä on mennyt neljän seinän sisällä, yrittäen keksiä virikkeitä pojalle ja itselle.

Pidän sormia ristissä, että mies pääsisi huomenna aikasemmin töistä ja minä pääsisin sinne salille. Koska tosiasia on se, että kaipaan salitreenejä ja sitä omaa hetkeä, sillä tunti ilman jaloissa roikkuvaa taaperoa tekee ihmeitä. Mutta ongelma onkin vapaan ajan puute. Mies tekee vähän väliä pitkiä päiviä.. Kotona tehtäviä jumppia olen yrittänyt muutamaan otteeseen tehdä, mutta niitäkin huonolla menestyksellä. En jotenkin saa sitä fiilistä ja tehoa siihen jumppaan ja lisäksi jaloissa pyörivät duplot aiheuttavat hieman liikaa haastetta. Löytyykö sieltä lukijoista muita, jotka kamppailevat aikataulujen tai samanlaisten ongelmien kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti