torstai 29. elokuuta 2013

Negatiivinen mieli

Tässä nämä päivät soljuu eteenpäin. Olen yrittänyt syödä säännöllisesti, ettei järkkynälkää tulisi ja onnistunutkin. Hedelmät, marjat ja kasvikset on taas pääosassa, hyvä niin. Ja herkut pannassa, niinkuin sovin itseni kanssa. Painokin on pudonnut melkein kilon tässä muutamassa päivässä, kun ruokailut ovat tasoittuneet. Eiköhän se tästä taas lähde rullailemaan!

Liikunnat ovat olleet edelleen valitettavan vähäisellä, muutamia kävelylenkkejä lukuunottamatta lähes nollassa. On ollut liikaa tekemistä ja menemistä, eikä energiaakaan ole liikuntaan löytynyt. Tai no kokemus sen kertoo, että sieltä liikunnastahan se energia löytyisi. Mutta se lähteminen tai aloittaminen! Voi se on niin vaikeaa!

Törmäsin facebookissa vanhan kaverin kuvaan ja totesin hänen laihtuneen selvästi. Huomasin ajattelevani, että noin vaan toiset saa itseään niskasta kiinni ja minä en.. Kunnes heristin tälläiset ajatukset kauas ja totesin, että piruvie tässä ollaan jo tiputettu melkoinen määrä kiloja! Niistä saavutuksista on syytä olla ylpeä. Vaikka matkaa on vielä paljon jäljellä, on kilometrejä jo hurjasti takana. En jää lepäämään laakereilleni, vaan nyt ajattelen positiivisesti ja yritän nähdä elämässä kaiken ihanan ja hyvän, en vaan sitä mikä on huonosti. Omasta itsestänihän se on kaikki kiinni. Muutenkin olen saanut viimeaikoina palautetta, että koko ajan tunnun olevan huonolla tuulella tai tyytymätön, vaikka ei näin ole! Enkä todella halua elää katkeraa, tylsää elämää jossa kaikki on huonosti. Perusolemukseltani olen positiivinen ja sellaisena haluan, että muutkin minut näkevät.


2 kommenttia:

  1. Olethan sä pudottanut jo ihan todella hyvin painoa. Saat olla ylpeä itsestäsi! Mulla tulee ihan ikävä, kun en muutamaan viikkoon pääse lukee sun blogia.. Mut jaksamisia ja iloista mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älähän surkuttele vaan nauti lomasta oikein kunnolla! :)

      Poista