torstai 1. elokuuta 2013

Tästä on hyvä jatkaa

Kaikesta herkuttelusta ja omantunnontuskista huolimatta paino on näköjään samassa kun ennen lomaa. Huh, ei onnistuttu sen pahempaa damagea saamaan aikaiseksi, onneksi. Kaipa sitä tulee lomalla enempi harrastettua sitä hyötyliikuntaa kun normaalioloissa. Nytkun asiaa ajattelen, koko ajanhan sitä oltiin menossa jossain. Hiki vaan ei tullut kunnolla pintaan, paitsi helteessä kun keräsin varmaan 5 litraa vadelmia, voi ihanaa<3 On muuten erinomaista liikuntaa! Mitä ihmeellisimmissä asennoissa yrittää kurottaa ja venyttää jotta yltää marjaan :D Nyt pakkasessa odottaa itsekerättyjä vadelmia roppakaupalla, kyllä kelpaa sitten syksyn pimeydessä..

Kaveri alkoi puhumaan kuinka haluaisi aloittaa Superdieetin, nyt kun se 12.8 taas alkaa. Siitä se ajatus sitten lähti.. Itsehän olen jo monesti miettinyt tota Superdieettiä, mutta en ole siihen uskaltanut lähteä vielä kertaakaan mukaan. Go Fat Go:n ohjeet olen kirjoittanut ylös jo monen monta kuukautta sitten ja joskus jopa siitä seurannutkin, mutta en montaa päivää. Nyt tilanne on toinen, nyt mulla on kaveri, joka potkii persiille jos(kun) siihen on aihetta. Aloitimme tänään tolla Go Fat Go:lla ja suunnitelmana olisi siirtyä Superdiettiin kun se alkaa. Huh apua, mihin sitä on ittensä laittanu.

Tänään aamu alkoi järkyttävällä kasalla kaurapuuroa, mansikoita, mustikoita ja kasa raejuustoa. Huh, ei ole varmaan nälkä vähään aikaan.. Mutta nyt se on käsillä, muutos! Olen tyytyväinen ettei paino ole noussut, vaikka motivaatio onkin ollut kadoksissa aika ajoin jo monta kuukautta. Nyt meidän salikin aukeaa kesätauon jälkeen tänään, sinne meinaan suunnistaa taas joku päivä jahka saan hetken omaa aikaa. Aika selkeästi se on havaittavissa, paino putosi silloin kun kävin salilla. Kun salikäynnit harveni, paino jäi junnaamaan.

Arki on selkeästi taas täällä, mutta muistellaan vielä hieman lomaa kuvien muodossa. On se Suomen kesä vaan niin ihana <3 P.S sisältää erinomaiset dieettiohjeet!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva et säkin lähdet mukaan Superdieettiin! :) Mulla myös yks ystävä ilmottautu mukaan siihen niin saapahan kans tarvittaessa vertaistukea ihan irl. :D

    VastaaPoista