keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ongelmia ongelmia

Ompahan vaikeuksia syömispuolen kanssa.. Superdiettiin kuuluu melkoinen määrä ruokaa, täytyy sanoa. En tiedä mistä johtuu, mutta jo varmaan viikon ajan ollut sellainen olo, ettei vaan yhtään tee mieli syödä mitään. Vaikka olisi kovakin nälkä, ei ruokaa tee siltikään mieli. Viimeistään kun ruoan saa nenän eteen ni se alkaa inhottaa. Ällöttää ajatus kaikesta ruoasta, on se sitten terveellistä tai mäkkisafkaa. Nyt siis syömisongelma ei ole enää aamupalalla, vaan se jatkuu valitettavsti ihan koko päivän.. Ja näinollen en ole pystynyt syömään kaikkea superdieettiin kuuluvaa, melkein aina jää lautaselle jotakin koska yksinkertaisesti en sitä alas saa. Mistä tämmöinen johtuu, onko kenelläkään kokemusta tai tietoa?

Ööö, ei kiitti. http://weheartit.com/

6 kommenttia:

 1. Hei! omasta kokemuksesta syömättömyyteen sanoisin, että nauti siitä ajasta! voin luvata että sitä ei kestä ikuisesti. itse olen laihdutukseni ajalla kokenut niitä pari. kestävät 2viikosta kuukauteen. Helpointa aikaa laihdutuksessani! eipä sitä kannata turhaakaan mättää, jos ei maistu. ;) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa itsekin olen ajatellut, mutta näin superdieetin ollessa menossa ongelma onkin ollut juuri se ettei niitä ruokia saisi jättää väliin! :/ Mutta yritetään silti nauttia :)

   Poista
 2. Kuulostaa vähän siltä olotilalta, joka minulla vallitsi raskauksien alkuaikoina... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, arvaas vaan, mulla kävi ihan sama itellä mielessä :D Melkosesti muistuttaa kans mun edellistä alkuraskautta :P Mutta melko epätodennäköistä tämä kuitenkin olisi!

   Poista
 3. Hmm.. Mulla ei ainakaan ole ollut ongelmaa, ettei ruoka maistuisi :P

  VastaaPoista