torstai 15. elokuuta 2013

Tauko

Päätin nyt sitten pitää pienen tauon SD:n ruokavalion noudattamisesta. Syitä on monia, jatkuva huono olo, vatsakivut ja -ongelmat sekä tylsistyminen. En tosissaan aio heittää lekkeriksi ja suunnata hampparille, vaan jatkan joltain osin dieetin noudattamista, mutta ainakin vähennän rahkan syöntiä pariksi päiväksi ja katson tuleeko oloon muutosta. Rahka on niin hapanta, että on hyvin mahdollista, että se on syypää vatsakipuihini. Onhan tuossa dieeteissä vaihtoehtoja rahkallekin, mutta en saa niitäkään alas :D Empäs olisi uskonut ikinä että syömiseni olisi ongelma tällä tavalla!

Superdieetti ja GoFatGo on opettanut todella paljon näin ylipäätään ruokailusta ja varsinkin oikeasta annoskoosta. Ja siitä, että Jokaisella aterialla tulisi olla sitä vihreetä ja paljon. Nämä opit mielessä pitäen aion nyt jatkaa muutaman päivän, syöden ihan normaalia kevyttä kotiruokaa. Katsotaan mitä tapahtuu.

Ja näin muuten elämästä, asiat ovat loksahdelleet paikoilleen ja pikkuhiljaa pahin stressi alkaa helpottamaan. Tiedossa on uusi ihana koti ja muuttopäivät sovittuna. Mä saan mun unelmakodin, ah että ihminen voikaan olla onnellinen! <3
Kyllähän sitä voi aina unelmoida.. ;) http://weheartit.com/

4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kodista, jo näin etukäteen! Ihanaa kun unelmat toteutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko vielä udella, että pysyttekö samassa kaupungissa? Vai onko isompikin muutos tiedossa? :)

   Poista
  2. Ihan tässä lähellä pysytään, siinä vasta muutosta olisikin jos pidemmälle pitäisi lähteä!

   Poista