maanantai 12. elokuuta 2013

Viikkokatsaus

VIIKKO 26: 
Maanantai: Kävelyä n.5-6km
Tiistai: Kotijumppa 45min
Keskiviikko: Sali 1h
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: Kotijumppa 40min
Sunnuntai: Sali 1h ja vesijuoksu 20min

Paino: 88,9kg
Pudotus viikossa: +0,2kg
Kokonaispudotus:  -13,6kg

Viikko on menny oikeastaan aika hyvin. Liikunnat on ihan mukavissa lukemissa, mikä on aina positiivinen saavutus. Ruokailujen suhteen on myös sujunut hyvin. Tuon viime viikolla saavutetun megapudotuksen jälkeen paino jymähti ja myös mieli jymähti ja GFG loppui, mutta tänään alkoikin sitten Superdieetti, jaiks. Aamupalaa on vielä enemmän kun GFG:ssä ja tämäkään aamu ei ollut normaalista poikkeus, vaan aamupala ällötti vaikka hyvää olikin ja jäi osittain syömättä, höh. Parempi edes vähän kun ei ollenkaan!
Eilen oli sitten tankkauspäivä ja syötiin lounaaksi pastaa ja illalla vielä ravintolassa, aijai.  Ja ihan ilman omantunnonhuuteluita! Illalla janotti niin maan pirusti, että huomasi kyllä syöneensä. Mutta noh.. ei se oikeastaan edes ollut niin ihmeellistä, liekö suhtautuminen ruokaan hieman muuttunut? Eilen päätin myös että saan karkkia tai jätskiä tai jotain hyvää, mutta kappas, eipäs tehnyt edes mieli, eikä sitten tullut mitään herkuteltua. Ennenkuulumatonta! Entinen minä olisi "nauttinut" jo ainakin 300g irtokarkkeja, ja ehkä lisäksi kaikkea muutakin, kun kerran luvan kanssa saa. Muutoksen tuulia on siis havaittavissa! 

3 kommenttia:

 1. Mäkin tajusin vasta tänään, ku piti se aamupala syödä, et kuinka paljon siinä sitä syötävää oikeesti olikaan! Ajattelin huomenna lyödä ne kaikki ainekset tehosekottimeen ja tehä smoothien, jos menis vaikka paremmin alas. Mulla ei yleensä aamupala töki mut ton määrän syöminen teki kyllä jo tiukkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luojan kiitos en ole ainoa! Just naureskelin kun jossain meinoslehtisessä oli "oikeaoppinen" aamupalaesimerkki, kasa puuroa jossa marjoja, leipä kaikilla lisukkeilla, tuoremehua ja teekupponen. Totesin etten ikinä koskaan jaksaisi noin paljon, kuka jaksaa! Huh. Ja muutenkin tässä Sd:ssä saa kyllä syödä, ihan hirveesti!

   Poista
  2. No niin todellaki saa! Tai no joutuu oikeastaan.. :D Tiukkaa tekee et pystyy ees suurinpiirtein kokonaan ne ateriat vetämään. Ähkyssä menty nyt kyllä nämä pari päivää, huhhuh.

   Poista