keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Arkiruokaa ja aamulenkkejä

Blogini historian ehdoton menestyspostaus on ollut ohje helppoon ja herkulliseen kasvissosekeittoon. Vähän väliä saan edelleen palautetta onnistuneesta herkusta, vaikka postauksen julkaisusta on jo yli puoli vuotta. Eilen tein pitkästä aikaa keittoa ja ihan on kyllä "maineensa" veroinen ;) Mikäli et ole vielä kokeillut, ohje löytyy täältä KLIK.



Nyt on enempi draivia kirjoittaa tännekin höpinöitä, kun tuntee saaneensa taas itsensä kuriin. Aamulla tuijotin ikkunasta märkää ja pimeää pihamaata ja totesin, että ompas upea lenkkisää. Joten kitinöiden ja hampaiden kiristelyjen uhalla pakkasin pojan vaunuihin ja hölkkäkävelimme tehokkaat 25min. Paita märkänä hiestä oli hyvä palata kotiin. Kitinöitäkin sai kuunnella vain vähän ja niskaperseotteella sai kantaa pojan sisälle, mutta se nyt ei eroa mitenkään normaalista. Jälkikäteen fiilis oli hyvä ja kasvissosekeittokin maistui erinomaiselle. Melkoisen hyvä aamupäivä siis!

10 kommenttia:

  1. Nami, pakko varmaan testata tota kasvissosekeittoa. :p Ja hyvä sinä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä. Mäkin teen samankaltaista keittoa, tosin ilman perunaa ja koskenlaskijaa. Pitääkin testaa tota juustoa! Mies juuri toivoi makkarakeittoa viikonlopuksi, niin pitääkin samalla tehdä itselle kasvissosekeittoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juusto on koko homman ydin! Se tekee keitosta ihanan täyteläistä ja samettista :)

      Poista
  3. Oi hyvältä näyttää! Itsekin ajattelin tänään tehdä kasvissosekeittoa ja ehkä myös jakaa reseptin sitten blogissa :D

    VastaaPoista
  4. Tän keiton ansiosta mäkin ajauduin sun blogia seurailemaan ja se on oikeesti hyvää :) Mulla on sama laihdutusprojekti edessä. Esikoisen raskauskilot tuli karistettua kovalla työllä ja nyt kuopuksen kanssa tyhmyyksissäni toistin kaikki virheet. Olen siis taas lähtöruudussa. Tsemppiä siis sinne kilojen karistukseen ja kiitos vertaistuesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla että joku saa minusta vertaistukea :) Aina välillä mietin miksi kirjoitan koko blogia, mutta juuri tämän takia! Tai toki onhan täältä mukava seurata edistymistä (jos sellaista sattuu tapahtumaan.. :D) Tsemppiä sulle urkkaan, jos siinä kerran oot jo onnistunu ni kyllä se uudestaankin onnistuu! :)

      Poista
  5. Näyttää ja ohjeen mukaan kuulostaakin tosi hyvältä tuo keitto! Täytyy kokeilla reseptiä. Ja tsemppiä painonpudotukseen, itsellä on sama urakka alkumetreillään. :)

    VastaaPoista