maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 4: 
Maanantai: Kävely 2km
Tiistai: Kävely 4km
Keskiviikko: Kävelyä
Torstai: Sali 1h
Perjantai: Kävely 3,5km
Lauantai: -
Sunnuntai: Sali 1h 10min

Paino: 85,2kg
Pudotus viikossa: -2,3kg
Kokonaispudotus:  -17,3kg

Ompahan ollut pakkasentäyteinen ja kiireinen viikko! Liikunnat olisi voineet mennä paremminkin, mutta pudotukseen olen megatyytyväinen. Viikko on siis sujunut Go Fat Go-dieettiä seuraten ja kuten tuloksesta näkee, se toimii mulla! Tarkalleen en ole kaikkia aineita aina mitannut, enkä prikuulleen ohjeita seurannut, mutta pääpiirteittäin kyllä. Yhtään herkkulipsumista tai aterian väliin jättämistä ei ole viikon aikana ollut ja siitä olen ylpeä.

Eilen aamulla paino yllätti olemalla 84,8kg, siis alle 85kg! Mikä hurja fiilis! Mutta eilinen salitreeni teki ilmeisesti tehtävänsä ja siitä pieni nousu, lihakset ovat ainakin ihan jumissa.. Toivotaan, että ensi viikolla voin laittaa sivupalkkiin uuden ruksin ihan virallisesti :D

Ihanaa viikkoa kaikille ihanille lukijoille, ja kaikille uusille lukijoille tervetuloa matkaan mukaan! <3

14 kommenttia:

  1. Hieno viikko sulla takana, onnittelut ja tsemppiä jatkoon! Itse olen tässä juuri aamupuuroa syömässä ja kohta matkalla salitreeneihin personal trainerin kanssa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, mä niin haaveilen tosta personal trainerista! Ehkä vielä joku päivä rohkenen ;) Kiitos ja tsemppiä sulle myös!

      Poista
  2. Kiva kun kävit kurkkaamassa blogiani ja jätit kommentinkin :)

    Ja WAU!! Ihan mielettömän hyvä tulos sulla ekalle viikolle! Liikunnan suhteen oot ollut ahkera lenkkeilijä ja se puoli minulla on nyt ihan ollut unholassa :/ Nyt ei ole liikoja pakkasiakaan, joten pitäisi ihan hyvin voida lähteä vaunulenkkeilemään ulos.

    Tsemppiä hirveesti ja hyvin se menee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Juu kyllä nuo pakkaset on toppuuttanut tuota lenkkeilyä, nyt käytiin muksun kanssa aamulenkillä ja ainakin täällä tarkeni oikein hyvin :) Sinne vaan lenkkipolkuja kuluttelemaan!

      Poista
    2. Jee, hyvä vauhti päällä! Mäkin jopa varustauduin kävelemään tänään töistä kotiin illalla.. Saas nähdä oonko ihan jäässä sen jälkeen :)

      Poista
    3. Pakko pitää tätä vauhtia päällä kun kerrankin on semmosen saanu :D kuinka pitkä on työmatka? Sen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla lämmitellä sohvalla viltin alla ;)

      Poista
    4. Vauhti on päällä joo ja tsemppaa kyllä kovasti kun seuraa tässä samalla sun vauhtia! Työmatka on 7 km. Talvisin kävely on jäänyt vähemmälle, kun junalla ja bussilla pääsee niin "kätevästi" ja nopeesti :)

      Poista
    5. Samat sanat! 7km on jo melkoinen matka, hienoa jos jaksoit sen tallustella :)

      Poista
  3. Hienosti on tippunut! Jännä nähä mitä vaaka sanoo ensiviikolla! :)

    VastaaPoista
  4. Jes, sulla on hyvä viikko takana! Hurraahurraa :) Oma tulos vaan - 200 grammaa, mitä helvettiä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noita tommosia viikkoja omallekin kohdalle monesti sattunut, se kuuluu pelin henkeen! Aina ei mee niinku toivois, vaikka se ei järkeen käy et miksi.. Mut uutta puhtia ja ens viikolla parempi tulos! Ja hei, miinus on aina miinusta ;)

      Poista
  5. Hei, kerrassaan mahtava suoritus. Itse olen vielä alussa oman urakkani kanssa. Tsemppiä jatkoon. Ja ps: sun jaksaminen liikkumiseen on ihailtavaa. Kunpa saisin itsekin moiseen innostuksen! Upeeta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Välillä se liikunta tuntuu pakkopullalta, mutta kertaakaan en treeniä tai kävelylenkille lähtöä ole katunut, aina se fiilis on sen arvoinen, suosittelen :) Tsemppiä sullekin!

      Poista