tiistai 2. joulukuuta 2014

"Viikkokatsaus"

Ei, täällä ei edelleenkään olla synnytetty, vaikkei viikkokatsausta eilen tullutkaan. Eikä kunnon viikkokatsausta tule nytkään, sillä en ole merkannut viime viikon liikuntoja mihinkään ylös ja nyt en niitä enää muista. Mutta pieniä kävelylenkkejä tuli tehtyä pitkin viikkoa ja kävin keskiviikkona jopa tunnin salitreenin! Melkoinen saavutus, sanon minä. En olisi koskaan uskonut, että jaksaisin lasketun ajan jälkeen lähteä heilumaan vielä salille, mutta toisin kävi. Piti käydä jäädyttämässä salikortti ja samalla päätin käydä vielä viimeisen kerran :) Ja hyväähän se teki!

Mutta siis, yhdessä kasassa ollaan edelleen. Ei tunnu vauvalla olevan kiire ulos, vaikka kuinka äiti manailee ja uhkailee. Merkkejä synnytyksestä on harva se päivä, toissayönä tuli valvottua supistusten kanssa useamman tunnin, mutta valitettavasti nekin lopahtivat. Kyllä täytyy sanoa, että henkisesti on todella rankkaa odottaa. Päivä päivältä saa uudelleen pettyä, kun ei sittenkään mitään tapahdu vaikka enteilee. Ja kaikki ihmiset tietenkin kyselevät kuulumisia ja oloja ja antavat neuvoja kuinka sen vauvan sieltä saa ulos. No voin kertoa, kaikki on jo kokeiltu moneen otteeseen, mutta ei taida vauva olla valmis. Olen yrittänyt asennoitua niin, että tulee kunhan on valmis, mutta kyllä tämä silti ottaa voimille. Ensi viikolla sitten käynnistellään, jos sitä ennen ei mitään tapahdu. Ja sekös pelottaa!

Ja niin, mainitsinko että onnistuin saamaan tähän loppuun vielä aivan jäätävän flunssan. Eli yöt ovat menneet vuoroin yskiessä, supistellessa, niistäessä, kylkeä kääntäessä, esikoista pissattamassa ja vessassa juostessa. Ompahan kroppa ainakin tottunut valvomiseen, kun vauva joskus tulee..  


Paino: 102,1kg
Muutos/viikko: -0,2kg
Raskaudenaikainen painonnousu (rv41) +16,1kg

Loppuun vielä paino, miinusta jeeee! :D

2 kommenttia: