sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Salikaverina Polar

Hmm hmm, kyllä sitä voikin olla ihminen tyytyväinen itseensä! Ihan hymyilyttää! Aamusta suuntasin taas salille ja tällä kertaa päätin ottaa kaverikseni mieheni sykemittarin. Kummasti sitä vaan jaksoi jatkaa treenausta ja vilkuilla samalla kuinka eri liikkeet vaikuttaa sykkeisiin. Kaikki jalkaliikkeet nosti sykkeet tosi nopeesti ja lopuksi ajattelin mennä ihan vaan muutamaksi minuutiksi crosstraineriin, mutta kun huomasin että syke oli jatkuvasti 170/min luokkaa, vaikka se kropassa ei siltä tuntunutkaan, jatkoin crosstrainerilla muutaman minuutin sijaan 20min. Ja hiki virtasi! Laitoin puhelimesta Katsomon päälle ja katsoin hetken Iholla sarjaa :D Tätä täytyy kokeilla uudemmankin kerran sillä välillä esimerkiksi kuntopyörässä tuntuu ettei jaksaisi enää polkea ihan vaan sen takia, että pidemmän päälle pyöräily tuntuu melkoisen puuduttavalta, kun maisematkaan ei vaihdu. Ja ne lehdetkin on luettu jo moneen kertaan. 1,5 tuntia olin salilla ja tälläiset lukemat mittari antoi.



Salitreenin jälkeen lounaaksi kanaa, tomaatti-mozzarella salaattia ja 0,3%raejuustoa. Namnam. Nyt tekisi hirveästi mieli jotain makeaa, mutta yritän taistella vastaan. Saa nähdä onnistunko.. Aurinkoista sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Piti tulla heti vastavierailulle! Hyvän näkönen annos sulla tuossa. Mää koitan myös nyt panostaa annoksien kauneuteen. Jotenkin helpottaa tuota laihduttamista, kun ei tarvi popsia harmaata mössöö.
    Tsemppiä sulle! Täytyy rueta minunkin seuraamaan miten sulla projekti edistyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen, kauneus on puoli ruokaa! Värikäs ja hyvännäköinen ruoka maistuu ihan parhaalta ja varsinkin nyt kun tulee kuvattua niitä annoksia tänne ni tekee mieli vähän panostaa lisää :) Tervetuloa!

      Poista