perjantai 16. toukokuuta 2014

Hyvä viikko, parempi mieli

Eilen ja tänään olen päässyt käymään salilla ja kyllä sen huomaa, kuinka tuommoinen kunnon hikitreeni antaa lisäenergiaa arkeen. Tuntuu, että on paljon enemmän voimia ja jaksamista, kun saa vähän käydä purkamassa paineita. Tänään aamusta oli huono olo ja päätä särki ja mietinkin, jätänkö salillä käynnin väliin. Yleensä minulla liikunta vain pahentaa pääkipua ja tulee muutenkin huono olo. Tällä kertaa päätin kuitenkin lähteä ja vaikka treeni tuntui alkuun tahmealta ja pääkipu vain yltyi toistojen lopulla, huomasin salilta lähtiessä, että pääkipu oli kadonnut.

Syömiset ovat menneet hyvin ja karkkilakko pitää. Kävin viikolla kutsuilla, jossa pöytä notkui herkkuja. Ai että miten herkulliselta ne karkkikipot taas näyttivät, mutta myhäilin vain mielessäni, kuinka olisin "muutaman" namin käynyt nappaamassa, jos ei lakkoa olisi. Ja sain melkoista tyydytystä huomatessani, kuinka karkkihimo hävisi saman tien. Söin sitten salaattia ja suolaista piirakkaa ja jopa kakkuakin, mutta kohtuudella. Edistystä edistystä.

Nyt suuntaamme mökille viikonlopun viettoon, yritän sielläkin keskittyä enemmän pihahommiin kuin grilliruokaan.. ;) Hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia: