tiistai 20. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 20: 
Maanantai: -
Tiistai: Kävely 25min
Keskiviikko: Kävely yht. 1h
Torstai: Sali 1h
Perjantai: Sali 1h 20min
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Liikuntaa yhteensä: 3h 45min

Paino: 85,8kg
Pudotus: +0,6kg
Kokonaispudotus:  -16,7kg

Eilen oli melkoista haipakkaa koko päivä, ja siinä hulinassa unohtui viikkokatsauskin. Mutta tässäpä nyt tämä viime viikon saldo. Pientä plussaa, mutta sitä osasinkin odottaa.. Josko taas ensi viikolla saisi miinusta aikaiseksi, se olisi tavoitteena! Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Hienoa et oot käynyt salilla säännöllisesti. Muakin jotenkin aina se houkuttaa, mut sit loppujenlopuks en siitä salilla käymisestä innostu/ saa sitä hyvää oloa.. Onko sulla jokin ohjelma mikä mukaan teet, vai ihan fiiliksen mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään ja saan siitä tosi hyvän fiiliksen, mutta kaikki tykkääkin eri asioista :) Mä tykkäisin kyllä kans käydä ihan perinteisillä jumppatunneilla, mutta meillä ei tässä lähellä ole hyviä/kohtuuhintaisia.. Se on tylsä juttu! On mulla semmonen peruspohja, mitä aina muuntelen fiiliksen mukaan. Aina sama alotus, mun lemppari, crosstrainer lämmittelynä, sit kädet/jalat/vatsat fiiliksen mukaan (joskus keskityn vaan esim jalkoihin) ja lopuks venyttely. Joskus myös pyöräily/juoksumatto, mutta niitä harvemmin. Vaihtelemalla järjestystä ja liikkeitä pysyy mieli virkeenä, eikä ole aina sama. Ja muutenkin, välillä kun tuntuu ettei huvittais mennä, menen silti ja annan itselleni luvan lähteä kotiin vaikka heti crosstrainerin jälkeen.. Mutta vielä kertaakaan en ole malttanu lopettaa siihen :D

   Poista
 2. Kiva, tervetuloa! :) Täytyypä käväistä vastavierailulla!

  VastaaPoista