maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 21: 
Maanantai: Sali 1h 20min
Tiistai: Kävely 25min
Keskiviikko: -
Torstai: Kävely 35min
Perjantai: Sali 1h & kävely 1h
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Liikuntaa yhteensä: 4h 20min

Paino: 87kg
Pudotus: +1,2kg
Kokonaispudotus:  -15,5kg

Ensin meinasin, etten kerro reille tämän viikon karmeaa plussaa. Sitten mietin, että mitäs järkeä siinä olisi. Totuuden peittelyä. Tämä nyt vain on minulle normaalia, että paino heittelee kun kroppa kerää nestettä. Viikonloppu oli super-rankka, olin sekä lauantain että sunnuntain jalkojen päällä molemmat päivät aamusta iltaan. Olo on kuin jyrän alle jäänyt. Selkä ja pää on kipeä, pohkeet jumissa, nilkkaa vihloo ja kaikki lihakset tuntuu voimattomilta. Helle on tehnyt myös tehtävänsä, vaikka olen yrittänyt juoda paljon vettä. Olen silmäluomia ja sormia myöden turvoksissa. Syömiset ovat kuitenkin menneet hyvin, muutamia pieniä herkkuja lukuun ottamatta. Tosin suolanen on maistunut, johtuen hikoilusta ja helteestä. Ja sekös turvottaa vielä enemmän. Noh, itse en ole moksiskaan plussasta, vaikkei se nyt kovin hyvältä tietenkään tunnu. Se nimittäin katoaa yhtä nopeasti kun on tullutkin :) Ihanaa viikkoa! Minua ei suoraan sanoen hirveästi haittaa vaikka ilma hieman viilenisi, niinkuin on lupailtu! 

5 kommenttia:

 1. No huomenna (sun onneksi) ilma viilenee ;) Tuo turvotus kuulostaa tosi ikävältä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en laita ollenkaan pahitteeksi :D Nyt on jo parempi olo, varsinkin aamulla tuo turvotus oli aivan hirveää.. Olo on kuin pallokalalla.

   Poista
 2. Täällä myös yksi superturvonnut olento. Nivelet sormissa oikein paukkuu. Hellettä on piisannut ja liikenteessä on oltu. Mua ei haittaa vaikka vähän viilenee. Saa ehkä sisällä aikaiseksi rästihommia. Vauvan tuloon kohta vaan 1 kk ja kaikki laittamatta. . Noh onneksi lähes kaikki tarpeellinen on edelliseltä tallessa. :) Tsemppiä sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei minuakaan ollenkaan haittaa tämä sään viileneminen, päinvastoin! Jos voisi vain lökötellä varjossa kylmä drinkki kädessä ja uima-allas vieressä ni sit ei haittais ;) Ja tuo sormien paukkuminen, hyvä kun maanantaiaamuna sain kättä nyrkkiin :D yäk! Tsemppiä sinnekin :)

   Poista
 3. Täällä yksi superturvonnut olento, oikein nivelet sormissa paukkuu. Hellettä on piisannut ja liikenteessä on oltu. Mua ei haittaa, vaikka viilenee. Saa ehkä sisällä aikaiseksi rästihommia. Vauvan tuloon on ihan just vain 1 kk ja kaikki tekemättä. Tosin edelliseltä on melkein kaikki tarpeellinen jäänyt, niin shoppailemaan ei sentään juuri tarvitse lähteä. Tsemppiä sinnekin. :)

  VastaaPoista