maanantai 12. toukokuuta 2014

Viikkokatsaus

VIIKKO 19: 
Maanantai: -
Tiistai: Kävely 30min
Keskiviikko: Kävelyä 1h
Torstai: Sali 1h 10min
Perjantai: Kävely 45min
Lauantai: Kävely 20min
Sunnuntai: Sali 1h 20min

Liikuntaa yhteensä: 5h 5min

Paino: 85,2kg
Pudotus: -0,7kg
Kokonaispudotus:  -17,3kg

Viikko on ollut varsin onnistunut. Kaksi salitreeniä, kuten lupailin viime viikolla ja lisäksi ihan mukavasti kävelylenkkejä. Herkkulakko rakoili loppuviikosta jäätelön merkeissä, mutta sen sijaan tein viikolla päätöksen karkkilakosta, jes! Oon ihan innoissani tästä karkkilakosta, kerrankin erinomainen päätös!

Eilen blogeja selatessa vilisi silmissä äitienpäiväkattauksia kakkuineen ja herkkuineen. Yhdessä kuvassa oli hyyyvin herkullisen näköinen kippo täynnä karkkeja ja melkein maistoin suussa karkin maun :D Ja siinä kun tutkailin kuvaa, totesin että juurikin tuo karkkikippo oli se, mihin mieluiten kajoaisin. Oli herkullisen näköisiä kakkuja ja keksejä ja leivoksia, mutta mikään niistä ei vaikuttanut yhtä houkuttelevalta kun karkit. Olen siis juurikin oikean lakon aloittanut, se karkki on vaan kaikista pahin mulle.

Vaikka viikko on ollut onnistunut sekä liikuntojen että syömisten suhteen, tuli miinustulos yllätyksenä. On jotenkin turvonnut olo kaikesta huolimatta, joten aamulla vaa'alle hyppäys aiheutti suurta ihmetystä. Mutta kerrankin näin päin, en valita! :) Täytyi ihan käydä tarkistamassa, että koska viimeksi on paino ollut noin "alhaalla", ja sehän oli tammikuun lopussa. Koko kevät on siis mennyt tässä junnaillessa, joten onkin jo syytä saada jotain edistystä aikaan.

Mukavaa viikkoa kaikille, tehkää hyviä valintoja, minäkin yritän!

2 kommenttia:

  1. Nyt on seuraava rasti niiiiin lähellä, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :D Mut mun kokemuksella, aina ku pääsen näin lähelle ni seuraavalla viikolla taas paino nousee.... Mut sitähän se on, ees taas.

      Poista