perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannusta!

Ulkona on ihanaakin ihanampi ilma ja juhannus kaiken kukkuraksi, mutta minä istun sisällä koneen ääressä. Mies on tulevat päivät töissä joten tästä tuli kaupunkijuhannus. Onneksi sentäs illat on vapaata. Oisiko hyviä vinkkejä miten viettää juhannusta Helsingissä, minne mennä?  


Jahka poika herää päikkäreiltä, suuntaamme mekin ulos pyörälenkille ja puistoilemaan. Aamusta kävimme Hakaniemen torilla hakemassa herkkuja. Torilla oli porukkaa vaikka kuinka ja ihana juhlafiilis! Seuraavista kuvistakin voi päätellä, että Nutriletit on historiaa taas hetkeksi. Vaikka kaikki tuntui menevänkin hyvin, yhtäkkiä pirtelöt ei menneet enää alas ja muutenkin olo oli ettei hommassa ole mitään järkeä. Nostan hattua ihmisille jotka jaksaa viikosta toiseen pysyä tiukasti pussikuurilla. Muutama päivä menettelee, mutta pidempään en jaksais. Rakastan liikaa ruokaa! :DMuutama gramma saatiin pois 4 päivän kuurin aikana, mutta se ei ole ainut hyöty. Herkkuja tuli puputettua lähes päivittäin ennen kuuria, mutta nyt ei tulisi mieleenkään syödä karkkia tai pullaa, ei tee mieli. Enemmän tekee mieli kaikkea terveellistä, marjoja, salaattia! Kun vetelee pari päivää jauhoista suklaajuomaa osaa arvostaa ihan eri asioita. Nyt taas tuntuu, että oon saanu itteäni niskasta kiinni eikä näin kesäkuumalla edes se kermajäätelön vastustaminen ole mahdotonta. Jotenkin taas palautui mieleen mitä haluan ja miksi. Haluan voida hyvin, näyttää hyvältä ja jaksaa. Olihan se aikakin taas muistaa mikä on homman nimi, kun paino on junnannu pari edellistä kuukautta samassa. Josko siihen tulisi muutos ensi maanantain punnituksessa? :)


Tässä äsköinen lounas; salaattia, kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä, broileria, vuohenjuustoa. Ja kuulkaa ai että maistui ihanalle! Ajattelin (saas nähdä taas miten toteutuksen käy) että jättäisin taas aikalailla perunan, riisin, pastan ja leivän pois ruokavaliosta. Katotaan mitä muutosta sillä saa aikaan. Nyt on niin ihanasti marjoja, kasviksia ja muuta kesäherkkua tarjolla, ettei pitäis olla vaikeeta. Nautiskelkaa hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta ja ennenkaikkea rakkaistanne! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti