sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mulle riitti, kiitti!

Tätä uutta elämää on nyt takana 10 viikkoa. Ja ilokseni voin todeta, että painoa on pudonnut tasan KYMMENEN kiloa!! Ouh jee!

Mutta, nyt olen siirtymävaiheessa takaisin normaaliin ruokaan. Viikko saa riittää minulle pussiruokailua, ainakin tällä erää. Varmaankin uudestaan kokeilen jossain vaiheessa, eihän siitä haittaa ole vaikka yhden päivän syödä pusseja siellä täällä. Ja silloin touhu pysyy inhimillisenä :D

Viikko on ollut kaikin puolin opettavainen. Itsekuri on vaikeaa. Ruoka on herkullista. Tasapaino näiden välillä pitää löytää.

Nyt kun pussikuuri loppuu, painoa varmasti tulee lisää.. Viikon aikana painoa on siis tippunut 3,2kg. Nesteitä varmasti osa. Silti elättelen toiveita ettei kaikki kilot nyt tulisi takaisin :D


4 kommenttia:

  1. Hienoa, onneksi olkoon kymmenestä kilosta :)

    Hyvä itsekuri sulla. Kuurin jälkeen ruuat varmasti maistuu paljon paremmalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvältähän tuo ruoka maistuu ;) Kiitoksia paljon!

      Poista
  2. Hieno saavutus tuo viikkokin! Hyvin oot saanu painoa tippumaan! Onnittelut kympistä! (vaikkakin ilmeisesti puoli kiloa tulikin lisää pirtelöiden lopetamisen jälkeen?)
    Ihan heti ei kannata aloittaa uutta pussijaksoa, koska se on kropalle kuitenkin niin epäominainen tila. Meillä suositellaan yli puolen vuoden, jopa vuoden, taukoa ennen seuraavan pussikuurin aloittamista. Toki tuo pussijaksokin on pidempi, maksimissaan se 10 viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan oikein, puoli kiloa tuli lisää. Toivotaan ettei tule enempää, yritän tämän viikon olla käymättä vaa'alla, ens maanataina taas katotaan missä mennään. Kiitos neuvosta, täytyy pitää kunnon tauko ennenkuin seuraavan kerran taas kokeilee :)

      Poista